Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen házasodtatok és mennyi idő múlva lett gyereketek?
Figyelt kérdés
2014. nov. 8. 18:16
1/25 anonim válasza:
24 - nem volt gyerek
27 - 1 év múlva lett gyerek
37 - 2 év múlva lett gyerek
2/25 anonim válasza:
25 évesen házasodtunk össze, de akkor már majdnem 6 éve együtt éltünk. 7 év házassság, 13 év együttélés után született a kislányunk.
3/25 anonim válasza:
Első: 23, 4 hónap múlva gyerek, két év múlva válás.
Második: 33 évesen gyerek, 35 évesen házasság, 38 évesen még egy gyerek...
:D
4/25 anonim válasza:
20 évesen házasság egy év együttlét után, 1 év múlva válás... gyerek nem volt
23 évesen házasság egy év együttlét után, 5 év múlva és 7 év múlva 1-1 gyerkőc, 10 éve vagyunk házasok
5/25 anonim válasza:
24 évesen 7 év után házasodtunk.
26 évesen 2 év után akartunk gyereket lett is 1, több nem lesz.
6/25 anonim válasza:
1) 22 évesen-nem lett gyerek
2) 36 évesen-2 év múlva szültem
7/25 anonim válasza:
21 évesen, egy év múlva az első gyerek, és lett még kettő. Nem váltunk el és nem is éltünk együtt a házasság előtt.
8/25 anonim válasza:
Én 22, férjem 24 volt, amikor osszehazasodtunk, akkor már együtt éltünk több mint egy éve. Fél év múlva estem teherbe.
9/25 anonim válasza:
23 évesen mentem férjhez, a férjem 24,5. Egy év múlva jött az első gyerek, a második másfél év múlva.
Most vagyunk 40, 42 évesek és büszke szüleik vagyunk gyermekeinknek: 16,5/L, 15/F. 😊
10/25 anonim válasza:
21 évesek voltunk mikor össze jöttünk , ra 3 hétre össze költöztünk + 3év múlva megszületett a kislányunk !!! Esküvőnk pedig tavasszal lesz ... Akkor leszünk már 12 (!) éve együtt :))))))!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!