Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy mondanátok meg finoman a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondanátok meg finoman a feleségeteknek, hogy felszedett pár kilót?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék senkit megbántani a kérdésemmel és támadást sem szeretnék kapni. Csupán arról van szó, hogy feleségem, mióta otthonról dolgozik és ülő munkát végez, felszedett vagy 10 kg-t 1 év alatt. Ez eléggé meg is látszik a fenekén és a combján. Én nagyon szeretem, de ő is mindennap mérgelődik, hogy már nem megy rá a nadrág, nem áll rajta úgy egy ruha és amitt eléggé stresszes is napközben. A súlya mindig kényes pont volt neki, akkor érzi jól magát, ha jól néz ki. Nem tudom, hogy mondjam meg neki, hogy edzzen kicsit mindennap. Megbántani nem akarom, de igazából félek hogy akárhogy mondom meg, abból sértődés lesz.
2014. nov. 4. 20:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, én nem finoman mondanám, meg nem is bántóan, hanem magyarul:)... ahogy ő is nekem... miféle kapcsolat az, ahol a gyomorégésről, a lúdtalpról, a fogfájásról persze lehet beszélni, de a súlyproblémáról nem? (mondjuk az én párom épp fogyott egy elhúzódó bélprobléma kapcsán, és egy órája közöltem vele magyar nyelven, hogy jó lenne, ha visszaszedne pár kilót... amiben egyet is értettünk... a túlsúlyos én vagyok, és épp 3-4 napja említette utoljára, hogy nekem meg jó lenne ledobni vagy egy 10-est... ennyi... normális emberi, egészségügyi téma, nincs semmi mellékzöngéje, egyikünk sem Update Norbi, hogy ezért hagyja el a másikat)
2014. nov. 5. 00:35
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

Sehogy. Ez az ő dolga. Ha akar edzeni, el fog menni. Ha te teszel megjegyzést, csak rosszabb lesz a helyzet.

Ha szereted őt, szeresd tíz kilóval többen is.

2014. nov. 5. 10:16
 23/27 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok és én látom magamon mikor szedtem fel annyit hogy már látható és zavar engem. De én nem sértődöm meg ha így konkrétan megmondja párom. Most is van rajtam felesleg mondta is vékonyabban szebb voltam. És igaza van. Nem értem miért kell ezen megsértődni hisz ez az igazság :)
2014. nov. 5. 12:01
 24/27 anonim ***** válasza:

Előző, ezt nem értem én se, az ember nyilván nem szereti, ha az utcán, munkahelyen beszólogatnak mindenféle tahók, de könyörgöm, aki a párja normálisan elmondott véleményén megsértődik, az szerintem HÜLYE. Legközelebb mi lesz? Sértődjek meg, ha az asszony kijavítja az angol kiejtésem? Vagy ő azon, ha szólok, hogy sótlan a babfőzelék?

Miért kell bárkinek is az egóját ennyire a párkapcsolata fölé növeszteni???

2014. nov. 5. 12:10
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem esetleg szervezz kezdetnek egy közös aktív hétvégét. Túrázással, úszással, hogy kicsit megjöjjön a kedve a mozgáshoz. Vannak direkt ilyen "egészséges hotelek is" ahol többféle finom saláta, könnyű húsok stb... kajákat adnak, tehát ami hozzájárul a diétához. Valami ilyen sportos helyre menjetek el, érezzétek jól magatokat, egyetek finom, könnyű salátákat.

És akkor a végén megbeszélhetitek, hogy jajj de jól éreztem magam, otthon is gyakrabban kéne csinálnunk valamit.

Esetleg bicajozást nem próbáljátok ki közösen? Az combra jól fogyaszt. Ha szeretsz súlyzózni, vehetnétek otthonra vmilyen kondigépet és közösen kereshetnétek hatásos gyakorlatokat, tudnál segíteni a helyes géphasználatban v testtartás beállításában.

Kezdetnek amúgy mindenképp elkezdenék hétvégente túrázni. Szerintem nem csak a túlsúly miatt depressziós, hanem attól is, hogy otthon ül egész nap. Ha csak heti egy napot kimozdítanád, az is biztos sokat dobna a kedvén. Jó levegő, napsütés, mozgás stb... Kezdjétek most hétvégén, szép idő lesz, 20 fokot mondanak.

2014. nov. 5. 12:58
 26/27 anonim ***** válasza:
Nos a férjem 10 év alatt 40 kg ott szedett fel! És.... ez van! Szerintem így is sexy! legalább senki nem szereti el előlem :)
2014. nov. 5. 13:56
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
ha látja hogy szűk a gatya és a ruha se áll jól, akkor neki kéne tenni, de lusta, ez van
2014. nov. 6. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!