Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondanátok meg finoman a feleségeteknek, hogy felszedett pár kilót?
Sehogy. Ez az ő dolga. Ha akar edzeni, el fog menni. Ha te teszel megjegyzést, csak rosszabb lesz a helyzet.
Ha szereted őt, szeresd tíz kilóval többen is.
Előző, ezt nem értem én se, az ember nyilván nem szereti, ha az utcán, munkahelyen beszólogatnak mindenféle tahók, de könyörgöm, aki a párja normálisan elmondott véleményén megsértődik, az szerintem HÜLYE. Legközelebb mi lesz? Sértődjek meg, ha az asszony kijavítja az angol kiejtésem? Vagy ő azon, ha szólok, hogy sótlan a babfőzelék?
Miért kell bárkinek is az egóját ennyire a párkapcsolata fölé növeszteni???
Szerintem esetleg szervezz kezdetnek egy közös aktív hétvégét. Túrázással, úszással, hogy kicsit megjöjjön a kedve a mozgáshoz. Vannak direkt ilyen "egészséges hotelek is" ahol többféle finom saláta, könnyű húsok stb... kajákat adnak, tehát ami hozzájárul a diétához. Valami ilyen sportos helyre menjetek el, érezzétek jól magatokat, egyetek finom, könnyű salátákat.
És akkor a végén megbeszélhetitek, hogy jajj de jól éreztem magam, otthon is gyakrabban kéne csinálnunk valamit.
Esetleg bicajozást nem próbáljátok ki közösen? Az combra jól fogyaszt. Ha szeretsz súlyzózni, vehetnétek otthonra vmilyen kondigépet és közösen kereshetnétek hatásos gyakorlatokat, tudnál segíteni a helyes géphasználatban v testtartás beállításában.
Kezdetnek amúgy mindenképp elkezdenék hétvégente túrázni. Szerintem nem csak a túlsúly miatt depressziós, hanem attól is, hogy otthon ül egész nap. Ha csak heti egy napot kimozdítanád, az is biztos sokat dobna a kedvén. Jó levegő, napsütés, mozgás stb... Kezdjétek most hétvégén, szép idő lesz, 20 fokot mondanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!