Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondanátok meg finoman a feleségeteknek, hogy felszedett pár kilót?
Te ismered őt, de szerintem az ilyenen normális kapcsolatban normális embernek nem kéne megsértődnie. Az, hogy felszedett pár kilót, kb. olyan igaz, mint az, hogy zöld a fű, ártatlan és nem bunkón mondott tényeken megsértődni elég fura, bár bizonyára adott esetben én is képes lennék rá, az emberi lélek, ugye. De ilyen esetben nem, ami úgy van, az úgy van. Ha tudja az ember, hogy a másik nem azért mondja, mert nem tetszik neki, más jobban tetszik, el akarja hagyni és ilyenek (biztos van, aki kapásból ilyenekre gondol), akkor nem lehet annyira bántó, de ha fáj az igazság, az hátha motivál... OK, nem feltétlenül.
Az edzeni küldeni nekem túl erős, az az emberek magánügye, már ha amúgy valamit azért mozognak... Az egészséghez az kell. A párom az életben nem gyúrna szerintem, viszont biciklizik és tesz ezt-azt a ház körül. Én néha felemelem a súlyzóimat, de ez saját döntés és senki más nem várhatja el.
A fogyásban pedig alapvető az étkezés. Megnézhetnétek, milyen az étrendetek s vajon tudtok-e változtatni, jobbítani rajta, hogy egészségesebb legyen. Ez akár segíthet is a feleségednek (önmagában persze nem, a kalóriadeficit sajna nem mindenkinél automatikus, hiába a mozgás, a megfelelő ételek, a szénhidrátcsökkentés...), míg Neked természetesen nem kell kevesebbet enned, max. kicsit jobban :)
Viszont nyilván tudja, hogy hízott... S azt is sejtheti, hogy jobban szeretné, ha karcsúbb lennél. Kérdés, miért nem lépett még, bár ez nem mindig olyan egyszerű, régen nekem sem volt fogalmam se, mégis hogyan fogyhatnék (s amióta van, azóta se megy eléggé). Nem tuti, hogy annyira lusta, talán egy pici noszogatás kéne neki, de ezt finoman csinálni nem lehet egyszerű, főleg ha nem akarsz vele együtt mozogni vagy életmódot váltani.
Neki nem használ a futás, nem szereti, mert homokóra típus, csak az aerobictól tud fogyni a kényes területéről. Így már adott le 10 kg-t 2 éve és érezte tökéletesen magát, amit most ugye visszaszedett és megint jött a letargia..
De ha nem csinálja rendszeresen, akkor semmit nem ér, én meg nem tudok vele mindennap sportolni. Már nincs kedve semmihez, állandóan csúnyának érzi magát, úgyhogy eljutottunk erre a pontra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!