Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismertek olyan párt, akiknek első kapcsolatukból életreszóló kapcsolat lett?
Mi nem tini korban jöttünk össze. Viszont páromnak volt előttem is 1-2 komolytalan kapcsolata, nekem meg ő volt az első.
És hogy miért vártam 21 éves koromig, mert bizony magasra tettem a lécet és sok érdeklődő nem ugrotta meg én meg nem engedtem az elvárásaimból. Nem voltam bányarém, elhízott, vagy kvazimódó. Megfelelő családi háttérrel, viszonylag korán eléggé határozott elképzelésekkel kezdtem bele a nagy betűs életbe. És megérte várni.
Már 8 éve vagyunk együtt, 5 éve élünk együtt, 4éve vagyunk házasok; nagyobbik fiunk 3 lesz kicsi 15 hónapos. Mai napig oda vagyunk egymásért. Bár ti fiatalabbak vagytok, viszont hasonlóan 4 év a korkülönbség - mint nálunk és sok sikeres párkapcsolatban lévő ismerősöm között.
Tinikor anyukám édeasányánál volt ha jól emlékszem 15-16 éveses volt mikor házasodott falun, férje idősebb volt. Tudtommal nem léptek soha sem félre, viszont az amit láttam belőlük nem volt számomra megnyerő... Együttérzés, összhang sosem volt a szemem előtt náluk, örökös vita és keserűség viszont állandóan volt mikor látogatóba mentünk.
Mai világban minden korábban következik be. Lányok is hamarabb kezdik a ciklusukat és a szexuális életet is. Semmiben nincs tabu sem szóban sem tettben.
Sok elcsépeltnek tűnő szavak/mondások vannak, de nem hiába tudták régen az öregek az igazi bölcsességeket. Sokszor van hogy az ember csak utólag döbben rá hogy mekkora benne az igazság. Egy lánynak egy igazi nagy értéke lehet - jobb ha azt a megfelelőnek tartogatja. Mit jelent az hogy " tudtam volna élni" - mire gondolsz több szex több partnerrel?, mert attól lennél igazán tapasztalt? ha valakit megtalálsz és lekileg és testileg is oltja az "étvágyadat" akkor ilyen gondolatok egy pillanatra sem fordulnak meg a fejedben, ha ez felmerül nem az igazival/ról álmodozol. Annyi lehetőség van a közös tapsztzalat gyűjtésre is ómoduaknak könyvek, modennebnek más jellegű szexleckék.
Megsúgom sok korábban taposztalat éhes hölgy csücsül a meddőségi klinikán biztos megértő férjjel - immáron garbóban - és nem érti neki most miért nem...
Persze nem akarom leszólni azt, akinek több kapcsolat után érkezett meg az igazi - mert a mai világban inkább ez a jellemző. De azért olyan is akad nem egy mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!