Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tűrjem, hogy a férjem minden pénzét elkölti 2 hét alatt?
Semeddig. Orvos is csak annak tud segíteni, aki elismeri, hogy függő, és hajlandó kiszenvedni a gyógyulást.
Ha támogatod a további függésben akkor nem segítesz neki.
Ideális esetben a teljes összeggel neked kellene rendelkezned. Íratni vele szerződést, hogy gyógyulása érdekében heti 10 ezer forintnál többel nem rendelkezhet.
Ha ebbe belemegy és betartja, akkor akar gyógyulni, ha nem akar, akkor nem vagy köteles eltartani, plusz a függőségét finanszírozni.
Kicsit hülye megoldás de érdemes lenne rajta elgondolkozni:
Férjed menjen vissza az anyjához az életképtelen testvérével egyetemben, anyósod meg költözzön 2-3 hónapra hozzád.
Már 1 hónap éhezés után rájönnek majd az ifiurak,h talán nem szerencsejátékra kéne a pénzt költeni, hanem kajára. Az éhség mindennél jobb tanítómester.
Szia!
Hasonlóan vagyok én is,és aranyosak a javaslatok,de egyik sem fog beválni,tapasztalat!
Én most gyes után munkakeresésben vagyok,és utána lelépünk a gyerekkel.Szomorú,de tönkretenni nem fogom sem magam,sem a gyerekemet.Az én párom több mint a dupláját keresi,de az sem elég.Napi két doboz cigit szív,és neki minden kell,mi meg a gyerekkel nélkülözzünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!