Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig tűrjem, hogy a férjem minden pénzét elkölti 2 hét alatt?
Az utolsó a jó.
Te most 2 dolgot csinálsz, az egyik, hogy üldözöd a férjed, a másik, hogy segíted. Úgy segíted, hogy az kitartod akkor is, ha elfogyott a pénze. Vállalnia kell a következményeket, hogyha nincs pénz, akkor nem adsz neki és nem adsz neki ellátást sem.
Megtakarítást tedd biztonságba, hogy ne férjen hozzá önállóan. ha durva hívd ki a rendőrséget vagy a szomszédtól kérj segítséget. Ne fedezd és ne leplezd, ne segítsd. Amit csinált, annak vissza kell szállni a fejére. Ha nem fáj neki a cselekménye következménye, akkor csinálni fogja. Ha elválsz tőle egyedül maradsz.
Te is tudod, hogy az egyetlen megoldás, ha elküldöd.
A havi 100-ezres fizetésböl meg a 38 ezer ellátásból ki tudna venni magának egy kis albérletet, nem kell az anyósodhoz mennie.
Pedig az a megoldás,.. Ha 200e ft ja volna az is elverné, és utána is kérne...
Aznilyen embernek a megoldás, ha nincs pénze amit elköltsön...
Ha te nem akarsz tenni semmit , mert "nincs idegrendszered" akkor nem tudunk tanácsot adni, hisz segíteni csak annak lehet, aki hagyja.
Én az első alkalom után közöltem volna hogy nincs ilyen....
Köv alkalommal megnéztem volna hogy lesz.. Ha ugyanaz, akkro a fizu jön az én szám
Ámra, majd én beosztom, ha nekem megy.. Ha nem, akkor nem vagyok köteles eltartani a felelőtlensége miatt, és finanszírozni az ő jatékszenvedélyét / házasságban ugye vagyonközösség van/
Ha nincs gyerek, akkor sajnos egy megoldas van, az pedig a valas.
A ferjed mindent tonkre fog tenni maga korul, teged is. Kozosen fogtok az utcara kerulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!