Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmondanátok a feleségnek a viszonyotokat, ha kiderülne, hogy a pasi házas? Léteznek ilyen véletlenek?
Légyszi olvassátok végig, ne ítéljetek 3-4 mondatból!
Volt egy pasi ( nevezzük Viktornak), akivel akkor találkoztam, amikor nyaralni mentünk pár évvel ezelőtt. Érdekes módon mindig akkor üdültek a haverjaival ott a Balatonnál, mint amikor mi is, pedig midnig másik időpontba mentünk (egyébként az ország 2 különböző pontjáról érkeztünk). Tetszett nekem, de a barátaimmal mentem pihenni, szóval nem dobtam őket egy pasas miatt.
A harmadik évben az utolsó nap viszont valahogy szétszéledt a csapat. Mindenki máshol akart bulizni az utolsó éjszakán, így egy hétből egy napot külön buliztunk, amire korábban nem volt példa. Voltak már helybéli, visszatérő vagy újonnan megismert ismerősök, barátok, akikkel együtt lógtunk. Én valahogy Viktorék társaságába keveredtem.
Minden évben csapta nekem a szelet, de csak most alakult ki ez a vonzalom bennem.
Lefeküdtünk. Másnap reggel pakolások és hatalmas felhajtás közepette ígérgette, hogy majd hív meg majd ütközünk máskor is meg ilyesmi. Mondtam neki, hogy én nem akarok tőle komolyat, meg folytatást sem. Max. jövőre ugyanitt ugyanekkor találkozunk.
Megszerezte egyik barátomtól a számomat és sokszor felkeresett. Véletlenül pont arra jár, ahol én dolgozom, véletlenül pont úgy hozta a sors, hogy találkoztunk pesten egy kávézóba, stb, stb.
Addig nyomult, addig volt rámenős, amíg belé nem szerettem ( de ezt sose mondtam ki neki, de ő nekem mindig. Kb. 3 hónapig találkozgattunk és sokszor szexeltünk hotelekbe, panziókba, autóba. Miután ezt a fajta légyottokat meguntam, megkérdeztem, hogy pl miért nem hív el magához. Hebegett-habogott, mondott mindenféle kifogást, persze egy szó se volt belőle igaz. Nem is vettem be. Kidobtam.
Jöttek az smsek, az ékszerek, virágcsokrok, ajándékok, de nem hatott meg! Semmi. Már nem voltam szerelmes belé és találkoztam egy fiúval, akivel azóta is együtt vagyunk. Viktor csak nem hagyott békén. Vissza akart szerezni mindenféle módszerrel. Egyszer addig hisztizett, amíg egy délutáni beszélgetős, beülős kávéra rá nem vett. Találkoztunk. Ott sírt a bárpult felett, hogy bocsássak meg. Nem volt mit megbocsátanom. Nem haragudtam rá. Nem volt bennem ellenszenv, semmi. Csak én nem vagyok hülye és ő hülyének nézett. De ezért se hibáztatom. Valszeg egész életében hazudozott, azt hitte most is beválik. A nagy könyörgés és sírás közepette bevágta azt, hogy értem még a feleségét is otthagyná!!!
MONDOM MIVAN???
Elszólta magát ez a szerencsétlen. Kérdeztem tőle korábban, hogy van-e komolyabb kapcsolata vagy rajtam kívűl még valakije. Azt mondta, hogy nincs. Ezt jól hazudta, ezt bevettem, erre valószínűleg gyakorolt és számított h felmerül kérdésként.
Azt hittem félrenyelem a kávémat. Akkor felálltam az asztaltól, és csak annyit mondtam neki hogy "Jó legyél!" majd elmentem. Számot cseréltem, új munkát és új várost. Hogy még véletlenül se fussak vele össze a későbbiekbe.
Kb. 7 hónappal ezelőtt kaptunk egy új koordinátort. Hihetetlenül jól kijöttünk, szinte legjobb barátnők lettünk, majd mutatott egy képet a családjáról. Hát ki volt a mosolygós 2 gyerekes családapa a fényképen???
Elkapott a hányinger. Ezután kivettem 3 hét szabit, hogy kezeltessem magam. Lillával tényleg nagyon egymásra hangolódtunk. Boldognak tűnik, de most is mondogatja, hogy ide-oda utazgat a férje.
El akartam neki mondani a férjével történt sztorit és hogy valsezg most is azt csinálja, de egy barátnőm azt javasolta, hogy járjunk utána, nehogy beégjünk vagy hogy többet ártson, mint használjon. :/
A barátnőm Vera felhívta Viktor egy haverját, hogy érdeklődjön róluk. Hogy úgy fogalmazzak Vera elég bensőséges kapcsolatba került vele annyira, hogy elmondja azt, amit mi tudni akarunk. A pasas végül elmondta, hogy kettős életet él Viktor és hogy egy másik nőtől is van már egy kisbaba.
Ez azért elég dúrva! :(
Bebizonyosodott, hogy valóban egy tetű ez a pasi. Már csak az a kérdés, hogy elmondjam-e Lillának!???
Egyrészt én akarnám tudni a helyébe, hogy szétrúgjam a férjem seggét, másrészt pedig, lehet hogy így vége lesz a mi jó viszonyunknak és tényleg jó barátnőm lett ahhoz, hogy ne akarjam elveszíteni! :(
Tanácstalan vagyok!
Légyszi IGENnel vagy NEMmel válaszoljatok két kérdésre!
1. Ti Lilla helyébe akarnátok tudni, hogy megcsal a párotok?
2. Ti elmondanátok-e a legjobb barátotoknak, ha megtudjátok, hogy átveri a házastársa?
- Nem tudtam Viktor feleségéről és családjáról, mikor összejöttünk!!!
- Nem akarom szétszedni Lilla családját!
- Engem minősíthettek nyugodtan, de akkor sem tudtam a feleségről!
Aki eltérő választ ad, vagy amit leírtam a leírásban és azt az információt követeli, azt negatívan értékelem! Más esetben pozitívat adok! Még ha ellenkezik is a véleményemmel! Köszi :)
Én 28 vagyok
Lilla 30
Viktor 32 Két gyerekük van egy 8 éves, egy 5 éves és egy másik nőtől egy fél éves kicsi.
Hát ez nagy butaság, emiatt haragudni a szüleidre. Neked nincs gyereked, igaz? Mert ha lenne, akkor nem is lenne kérdés, hogy a kevésbé fájó hazugságot mondanám, az igazi helyett.
A mikulás meg? Istenem, nekem boldog gyerekkorom volt, és hálás voltam a szüleimnek hogy lehazudták a mikulást az égről, egyáltalán nem viselt meg amikor kiderült hogy ez egy mese. Szerintem nálad sokkal nagyon sérelmek vannak azért érzed vérlázító dolgoknak, amik tulajdonképpen nem azok.
Persze, ebben igazad van. Nem volt helyes a szüleidtől, hogy végignézték. De én még soha nem találkoztam olyan emberrel, aki azért haragudott volna a szüleire mert mikulás napi ajándékot kaptak. Ezt fel kéne dolgoznod, mert sok sérelem van benned.
EGyébként a kérdésre visszatérve, ne mondj a barátnődnek semmit. Inkább csak vezesd rá arra, hogy rájöjjön az igazságra. Ehhez persze megfelelő intelligencia kell, de feltételezem, hogy ez megvan benned. :) CSak okosan.
Azért az egyik (tán 27-es) válaszoló észrevétele jogos: egy krapek miatt, aki semmit nem jelent, új számod, munkád lesz, és másik városba költözöl?
Amikor meg kiderül, hogy a kolléganőd a felesége, 3 hétig kezelteted magad? Elég fura.
Munkát és várost egyébként is váltottam volna akkoriban. A számom pedig alap, hogy ezernyi sms és telóhívás után sem fogja fel, hogy nem akarok tőle semmit, akkor asszem bárki más ugyan így tett volna a helyembe. A munkám nem kötött. Nincs gyerekem, nem avgyok röghöz kötve. Bárhova mehetek az országon belül ha úgy tartja kedvem. Kalandvágyó vagyok, szeretek utazni, ez nálam nem akadály.
Jah és a kezeltetés alatt valóban pszichológusi segítséget kértem és tanácsot. Illetve szabadságra értettem... De nem is értem miért magyarázkodok. A szénakazalban megtaláltátok a tüskét...
Nem tudom csináltál-e azóta valamit, így lehet ez a válasz már tárgytalan, de én ebből indultam ki:
"Hihetetlenül jól kijöttünk, szinte legjobb barátnők lettünk"...
A szinte legjobb barátnők, nem ugyanaz, mint alegjobb barátnők, és a jól kijöttünk egymással meg pláne nem azzal egyenlő. Te Lillának nem vagy a barátnője, hanem egy rosszakarója vagy, aki nem bír második lenni és akit nagyon átvágott Viktor és ez még most is rettenetesen fáj nekek. (Ami persze érthető.)
1. kérdésre a válasz: ki az a hülye, aki akarná tudni, hogy megcsalják? Te akartad tudni, hogy van Viktornak felesége, azaz kvázi megcsalt??? Légy őszinte, addig voltál boldog vele, amíg nem tudtad. engem is csaltak már meg és irtó szarul esett, és azót atudom, hogy soha, de soha többet nem akarok tudni róla. CSaljon meg, ha éppen a másiknak az a jó, mert biztos én is valahol hibás lehetek, ha én nem vagyok elég neki vagy eleve egy olyan személyiség, akinek egy nem elég, de hát akkor meg nem akarok abba beleszakadni, hogy valakit magamhoz láncoljak, ha úgyis mehetnékje van...tehát én Lilla helyébe NEM akarnám tudni, amúg ymeg senki sincs a helyébe, tehát ne akard te se eldönteni, meg én se mint válaszoló, hog yő mit akarhat.
2. Lillára gondolsz, mint legjobb barátra, hogy elmondanád-e neki? Ezzel kezdtem, ő nem a legjobb barátod, mert akkor, ahogy meglátod afotót elmondod neki, ott akkor spontán, de te megtartottad magadnak adolgot, azaz titkolóztál előle és még 3 hétre el is tűntél, most meg itt kérdezed aneten, hogy más mit tenne. eg ylegjobb barát két dolgot tenne vagy egyből elmondta volna, hogy ő...ez volt a barátom stb. vagy soha nem mondaná el. Másrészt a legjobb barát ismeri, annyira a legjobb barátját, hog ytudja, ilyenekről mi a véleménye, hogyan fogadná és hogy akarja-e tudni vagy sem, de te mindezeket nem tudod, tehát nem vagy alegjobb barátja, nem ismered eléggé.
A tanácstalanságod megértem, de szerintem próbáldmagad túltenni Viktoron, neki megvan a maga baja. Vagy szerinted ő egy érzéketlen fadarab, aki nem vergődhet saját magától a döntéseitől vagy nem döntéseitől? Mit tudsz te arról, hogy Lillával hogyan jött össze, miért van két gyereke "ilyen fiatalon" (lehet az első ott se volt tervezett), sikerült vajon annyira megismerned, hogy tudd milyen személyisége van, milyen álmai vannak, hogy vajon miért lesznek neki szeretői, hogy erre miért van szüksége, tudod, hogy Lillát mennyire és hogyan szereti? Tudsz mindent a házasságukról, tudod vajon, hogy miért vannak együtt? Ismered személyesen a gyerekeiket, tudod, hog yViktor apaként milyen vagy családfenntartóként milyen? És mit tudsz a másik nőről és arról, hog yott hogyan lett kisbaba, hog ymiért nem vetette el, vagy épp miért tartotta meg, hogy Viktor jár-e oda, hogy az a nő tud-e Lilláról, vagy épp tud és még neki jó is így.
Mit tudsz te másokról? Rányomultatod a barátnőd az ex-viktorod barátjára információért, ez már régen rossz.
Hagyd a fenébe őket és keress magadnak egy szabad, őszinte és csak téged szerető pasit, feltételezem, hogy azért annyira nem lehetsz rosz nő, hogy csak szeretőnek kelljél :-) Lillával meg ne barátkozz annyira intenzíven, mert ez túl nagy lelki teher lenne neked is.
NEM, NEM. Nem és NEM
A másik nő.
Kedves utolsó!
Amikor megtudtam, hogy Viktornak van családja, akkor engem már rég nem érdekelt. Szánalomból ültem le vele beszélgetni, mikor ez kijött belőle. Nem utálom, nem akarok bosszút, stb. Szerinted van lelkiismerete egy ilyen embernek, most komolyan? Egy fikarcnyi sem.
Igazad van abban viszont, hogy nem voltunk legjobb barátnők, de barátnők igen, és őt is egyenes csajnak ismertem meg, mint magamat. Ha ez nem derül ki, lehet hogy BFF-ek leszünk, persze sarkított túlzás.
Végülis elmondtam Lillának a dolgot.
Egész végig próbáltam úgy viszonyúlni hozzá, hogy a legkevésbé érezze magát rosszul. Vacsora után kitálaltam neki.
A felére nem emlékszem, olyan magasan volt az adrenalin szintem, csak jöttek belőlem a szavak, az érzelmek és a világ leggonoszabb emberének tartottam magam mindeközben.
Meredten hallgatott rám. Eleinte a fejét rázta. Nem értette, hogy miért mondom neki ezeket. De nem szólt egy szót se. Megmutattam neki 2 közös képet plussz egy rakat e-mailt. 30 perc után megszólalt, de csak annyit mondott, hogy "egy pillanat...". Ezután azt vártam, hogy fogja a cuccait és hazamegy. De csak az erkélyre ment ki elszívni egy cigit és a borospohár helyett már az üveget fogta..
Ott bőgtem mint egy idióta. Visszajött, leült és kérdezett. Minden kérdésére válaszoltam. Fejben összerakta a képet, hogy mikor mit hazudott otthon, mikor velem volt. Kiderült pl, hogy a második gyerek születésénél sem volt otthon, mert éppen akkor vitt engem wellnesezni és a második kicsi egyik szülinapján se névnapján nem volt otthon ( ez már nem miattam).
A pofám le akart szakadni a helyéről.
Lilla elmesélte, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki már hasonló történettel szembesítette. Pl. kb. 3 éve beállított a kapun egy fiatal lány, aki miután meglátta a feleséget és a körülötte rohangáló gyerekeket, fejvesztve menekült, mint aki szörnyet látott. 1,5 éve pedig telefonon hívtogatta egy nőci, aki megvárta míg beleszólnak majd letette, majd mikor kellő bátorságot vett magán elsírta neki telefnba, hogy a férje egy barom és hogy kidobta, és mostmár élhetnek együtt boldogan.
Lilla alighanem sejtette, hogy vannak női a férjének, de a gyerekek miatt eljátszák a szép családot.
Ekkor megkérdeztem tőle, hogy a fél éves kisfiúról tud e valamit. Ezen meglepődött. Most esett le neki, hogy nem hitetheti magával el, hogy így is lehet élni, ilyen megaláztatásban. Mondta hogy fel fogja keresni a nőt.
Én sokkal nagyobb döbbenetre számítottam. Azóta sokat beszálgetünk, az érzéseiről és mindent elmondd nekem. Nagyon sokat hálálkodik, pedig nincs miért. Kérdezte, hogy miért nem mondtam el neki akkor, mikor megtudtam rögtön. Mondtam, hogy ez nekem egyszerre sok volt. Hogy nem tudtam akkor még, hogy helyes-e elmondani vagy sem.
Most már tudom, hogy helyes dolog volt. Hétvégén felkeresi a nőt és szembesíteni fogja a férjét majd beadja a válókeresetet.
Tegnap este pl. én vigyáztam a gyerekeire míg ő tárgyaláson volt. Úgy érzem, hogy ezen dolgok hatására szorosabb lesz a kapcsolatunk. Megnyílt előttem, mint még soha senki, támogatom őt és ő is engem. Segítjük egymást.
Féltem! Nagyon féltem ettől a szembesítéstől. Voltak pillanatok, mikor olyan érzések vettek a hatalmukba, hogy olyat még az ellenségeimnek sem kívánok. A monológom közepette legszivesebben visszaforgattam volna az időt. De megérte elmondni! Megérte kitálalni!
Újra és újra megtenném újból.
Igazából Lilla azon lepődött, meg, hogy ilyen nyíltan el mertem neki mondani, és sajnálja, hogy így alakultak a dolgaink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!