Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy gáz, ha már nem tudok férfiként tekinteni a férjemre?
a ház romokban,felújítás alatt,albérletben lakunk.
a múltkor este fél 8kor jöttem haza suliból.ő jött el a melóhelyéről,eszébe nem jutott volna eljönni elém,hogy ne kelljen gyalogolnom.mre hazagyalogoltam fél óra alatt,addigra ő a kádban feküdt.majd megvacsorázott,hátat fordított és elaludt.meséltem volna a suliról,de unott fejjel közölte,őt ez nem érdekli.nem fogja fel,3 év múlva dupla pénzt kereshetek így.csak azért csinálom.
Azért ezt ügyesen összehoztátok. Albérlet, romos ház, dugig hitelekkel. Pénzügyi zseni veszett el bennetek! Gáz, ha 15 közös év alatt ennyit tudtok felmutatni.
"Én szerinte semmit nem tudok megldan,egy verébnek jobb a problémamegoldó képessége,mint nekem"
Teljesen helytálló megállapítás a részéről. Épp csak az hiányzik, hogy verjen és igyon is, de minden más már adott a részéről. De te azt is tűrnéd. Akkor mit panaszkodsz?
Hogy érted, hogy mindenről te tehetsz????
Hogy egy házasság így kiürül, az sajnálatos, - bár a ember tényleg überbunkó...
Na, de hogy a gyerekével ilyen????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!