Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagy gáz, ha már nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy gáz, ha már nem tudok férfiként tekinteni a férjemre?

Figyelt kérdés
15 éve vagyunk együtt. Eleinte minden jó volt,de kezdek rájönni,talán én ragaszkodtam jobban hozzá.Idővel meglett az esküvő,lett 1 gyermekünk is,de mint kifejtette,csak azért,mert én akartam,neki meg nem volt bátorsága elválni,ő nem is akarta.Azóta meg egy kalap sz.r az életünk.Biztos,hogy én is nagyon sok mindent rosszul csináltam.De azt nem látja,ő is megváltozott,nem kicsit.Van rajtam súlyfelesleg,ezzel folyamatosan piszkál,lekövérez,meg kufferoz.Én szerinte semmit nem tudok megldan,egy verébnek jobb a problémamegoldó képessége,mint nekem.A gyerekünket állandóan bántja szóban.Ha hazajön,megőrül a gyerek,annyira szeretne vele játszani.De a foglalkozást csak úgy tudja elérni,ha felbőszíti a férjem.Meg is mondta,azért csiálja,mert apa legalább foglalkozik vele.Mert egyébként az esetek 99%-ában hazajön,eszik és lefekszik.Sosem olvas neki mesét,nem beszélget,nem játszik.Most adódott egy lehetőségem,járhatok egyetemre,mindent a munkahelyem fizet.Ő közölte:ha tanulósat akarok játszani,akkor a gyereket oldjam meg,hol lesz,míg én odavagyok,ő nem hajlandó 3 órát áldozni a napjából rá,mert nagyon fárasztja.És ezek mellett múltkor közölte,ha anyagilag megtehetné,akkor már rég elvált volna tőlem,mert neki ez(én és a gyerek)nem hiányzik.De azt elvárja,hogy esténként legyek kívánatos és állandóan tettrekész.A kisfiamat sajnálom,hogy szinte apa nélkül nő fel,nem ezt szerettem volna neki.Azt hittem,majd mellettem megváltozik,de nem.Ja és ha megkérdezem,mit csinált a munkahelyén,akkor valami badarsággal elüti a kérdést,mert engem az mit érdekel,őt sem érdekli,én mit csinálok egész nap a munkahelyemen,hiszen az csak egy szar kis állás.Kértem,néha rendeljünk ebédet,ne kelljen hetente 4x főznöm.Nekem ez a dolgom,ne nyávogjak.Legyen mindig patyolat rend,friss ebéd és vacsora.De ő arra sem képes,hogy a morzsát eltakarítsa az asztalról maga után,összeszedje a zokniját.Hiszen ő azért nősült,hogy legyen tiszta ruhája,legyen főtt kajája és el legyen látva mindennel.Lassan elegem lesz,de egyedül nem tudok megállni a lábamon.
2014. okt. 25. 14:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%
Akkor elfelezitek a házat. Látod, jobban jártál volna, ha most csak albérletben laktok.
2014. okt. 25. 15:00
 12/19 A kérdező kommentje:

a ház romokban,felújítás alatt,albérletben lakunk.

a múltkor este fél 8kor jöttem haza suliból.ő jött el a melóhelyéről,eszébe nem jutott volna eljönni elém,hogy ne kelljen gyalogolnom.mre hazagyalogoltam fél óra alatt,addigra ő a kádban feküdt.majd megvacsorázott,hátat fordított és elaludt.meséltem volna a suliról,de unott fejjel közölte,őt ez nem érdekli.nem fogja fel,3 év múlva dupla pénzt kereshetek így.csak azért csinálom.

2014. okt. 25. 15:04
 13/19 anonim ***** válasza:
81%
Hát én akkor azt a 3 évet kibírnám aztán ha többet keresnék, dobbantanék tőle. Közben pedig már holnaptól keresnék magamnak egy normális férfit, társat.
2014. okt. 25. 15:44
 14/19 anonim ***** válasza:
51%

Azért ezt ügyesen összehoztátok. Albérlet, romos ház, dugig hitelekkel. Pénzügyi zseni veszett el bennetek! Gáz, ha 15 közös év alatt ennyit tudtok felmutatni.

"Én szerinte semmit nem tudok megldan,egy verébnek jobb a problémamegoldó képessége,mint nekem"

Teljesen helytálló megállapítás a részéről. Épp csak az hiányzik, hogy verjen és igyon is, de minden más már adott a részéről. De te azt is tűrnéd. Akkor mit panaszkodsz?

2014. okt. 25. 16:14
 15/19 anonim ***** válasza:
89%
Helyetted senki nem tud változtatni. Te is tudod hogy mit kellene tenned. Lehet várni még jó sokat, az élet értékes percei pedig sebesen fogynak.
2014. okt. 25. 16:46
 16/19 anonim ***** válasza:
89%
Neki mennyi része van a házban? Ki a haszonélvező? Mert elég lenne csak egyszer zárat cserélni és máris mehet amerre lát...Nem cseléd vagy.
2014. okt. 25. 21:09
 17/19 omba ***** válasza:
89%

Hogy érted, hogy mindenről te tehetsz????

Hogy egy házasság így kiürül, az sajnálatos, - bár a ember tényleg überbunkó...

Na, de hogy a gyerekével ilyen????

2014. okt. 25. 22:03
 18/19 anonim ***** válasza:
12%
Érdemes lenne meghallgatni a férj verzióját is...egy férfi, ha szeret egy nőt, valószínű nem így viselkedik...
2014. okt. 26. 06:31
 19/19 anonim válasza:
68%
Mit lehet annak alapján tanácsolni, amit leírsz?! A sorsod állításod szerint elviselhetetlen, van egy macho férjed, aki nem szeret, nem is vagy neki jó partner, és neked sem lehet nagy örömed. Ugyanakkor nem tudsz elválni az anyagiak miatt. Mit vársz tőlem például, mint idegentől? De komolyan! Hogyan adjak tanácsot, ha nem tudok hozzájárulni a megoldáshoz? Én mindenesetre ebben a reménytelennek látszó helyzetben két dolgot mindenképpen megtennék: elmennék ügyvédhez, hogy ő mit tanácsol. Azután elmennék pszichológushoz, hogy miként lehet ezt a feszültséget könnyebben elviselni. És ha van önbizalmad, akkor keresnék egy jó partnert, aki vigasztal, és talán meg is véd. Elválni egyébként akkor is lehet, ha egy házban maradtok, csak nagyon nehéz lesz.
2014. okt. 27. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!