Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki a ferjevel ugy el hogy szinte csak lakotarsak- szex keves? Hogy birjatok? Hany eve vagytok hazasok?
Jelen...csak a gyerekek miatt vagyok még vele. Jön-megy, nem mondja mikor jön, hova megy, mit csinál vagy mik a céljai...Még a lakótársak is többet beszélgetnek.
Anyagilag is teljesen külön vagyunk.
13 éve házasok... de nem tudom meddig. (Felénk nem olyan egyszerű a válás, főleg úgy hogy senki nem lenne aki támogatna, szülők vagy ilyesmi)
Hogy bírom? Két gyerekkel vagyok teljesen egyedül, míg a másik a szemem láttára "éli az életét". Magányos vagyok, megbántott és néha kibukom. Bár semmi értelme, mert mi már nem vagyunk együtt...inkább csak egymás mellett. Ha meglesz rá az anyagi lehetőségem, lépek.
Egy kolléganőmnek volt hasonló problémája, 7 év után válás lett a vége. A végén próbálkoztak párkapcsolati tanácsadóval, de addigra már eléggé elmérgesedett a helyzet, mert már nem bírta ezt és sokszor összeszólalkoztak miatta. A végén már nem tudtak normálisan beszélni erről, csak a másik hibáit látták, meg sem hallgatták egymást. Nem volt gyerekük, talán ennyiből könyebb volt nekik, de elég csúnya válás lett így is.
Ha úgy érzed még tudsz változtatni rajta beszélned meg vele, próbáljatok kicsit változtatni a napi rutinon, hogy egy kicsi időtök legyen közösen vagy esetleg 1-1 szabadnapot közösen. Esetleg még tanácsadó segíthetne, hogy mint változtassatok. Ha viszont úgy érzed hogy nincs esélye, hogy ebből változás legyen inkább váljatok el, feleseleges évekig húzni akkor már. Nem lesz kellemes, de legalább lesz esélyetek akkor valaki mást találni, akivel jobban ki tudtok jönni, mint azt várni, hogy ki fog előbb szeretőt tartani.
Ebben a helyzetben vagy kérdező?
Így nem sok értelme van a kapcsolatnak.Mégis mi az,ami még össze köt titeket?
Ne nagyon akarjátok elviselni.. volt egy olyan nő az életemben, aki több, mint 10 évig így élt a férjével, aki az előtt 5-tel meghalt, szóval 15 év szex nélkül....
MINDEN együttlét után sírva fakadt, hogy ezt miért hagyta ki...
Bármi megoldás csak jobb lehet, válás, szerető, - mindegy ki mit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!