Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zsarol az abortusszal a férjem?
De miért is kéne ráerőltetni egymásra az akaratotokat?
Ha elveteted, a férjed elmegy, mert nem akar ehhez asszisztálni. Fogadd el, ne várd tőle, hogy így éljen tovább melletted, hogy a közös babátokat kikapartattad. Miért kéne ehhez jó képet vágni?
Majd találsz mást, és ő is, ennyi.
Egy lány is átveheti az üzletet, de ezt csak halkan jegyzem meg, mert nem hiszem, hogy a férjednek "átmenne".
Azért azt te is tudod, hogy ez a házasság nem jó, ugye?
Most hol tartasz?
Szia azt megérteném, ha az apuka akarná mindenképp a gyereket, hisz már most él, de ez kicsit kiverte nálam a biztosítékot, hogy csak akkor kell neki, ha fiú.
Én a helyedben, én válnék el a férjemtől, mert ilyen alak és megtartanám a gyereket, de ez csak az én véleményem.
De ez a te döntésed, se mi, se a férjed nem szólhat bele, csak gondold át alaposan, mielőtt döntesz, mert most több életről is szó van.
"nekem 9 hetesen egyertelmuen latta ket orvos is hogy lany,"
Azt hogy csinálták? Ennyi idősen még kizárt dolog, hogy fiúknál elkezdene fejlődni bármi, szóval az orvos legfeljebb azt láthatta, hogy nincs a lábai között semmi. Bár ha fiú lett volna, akkor is ugyanezt láthatta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!