Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hibás vagyok amiért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibás vagyok amiért nem szóltam a páromnak arról, hogy hazamegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap úgy ment el a párom itthonról, hogy ügyelni fog és csak ma reggel jön haza. Én mivel két napig szabadnapos vagyok ezért hazamentem a tesómhoz (páromnak nem szóltam mert nem szereti, ha nem vagyok itthon). Erre ma hajnalban hazamentem és látom, hogy a párom itthon van mivel elcserélte a műszakját. Nagyon mérges mert szetinte én titkolózom előtte stb. Mit tegyek, hogy ne veszekedjen?
2014. okt. 21. 08:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
51%

Nem szereti, ha nem vagy otthon? Ez mit jelent?!

Mert ha emiatt nem (mertél?) szólni, akkor komoly gondok vannak nálatok, aminek csak kis része lehet az, hogy te szó nélkül leléptél otthonról. Mi még az 5 percre lévő boltba sem megyünk el a férjemmel anélkül, hogy ne szólnánk a másiknak, ez alap figyelmesség.

2014. okt. 21. 09:25
 12/17 anonim ***** válasza:
51%
E a sehova nem enged el dolog eléggé uralkodás jellegű. Más dolgokban is szabályoz? Kikkel beszélhetsz, mennyi pénzt költhetsz, hogyan viselkedhetsz, öltözködhetsz?
2014. okt. 21. 09:25
 13/17 anonim ***** válasza:
75%

Hát itt van a kutya elásva, te egy huszonéves vagy,ő egy negyvenes!

17 év korkülönbség nem semmi,ha az első randija sikerül,akár az apád is lehetne.

Lehet,hogy ő is tudja ezt,és nem bízik benned, hogy ha nem vagy otthon,megcsalod egy korban hozzád illővel.

Megjegyzem, jogosan tart attól.Bár ő meg megérdemli, ha ilyen fiatallal akar villogni...

Igen, hiba volt,hogy nem szóltál,de ő is hibás,mert nem bízik benned....Apáskodik feletted,nem kezel felnőttként,és nem bízik benned,nagyon úgy tűnik.

Lehet lepontozni, de ez a véleményem...

2014. okt. 21. 09:51
 14/17 anonim ***** válasza:
89%
apának mindig igaza van!
2014. okt. 21. 11:01
 15/17 anonim ***** válasza:
42%

"Azt hittem, hogy csak ma reggel jön haza."

Hát igen! Így szokott kezdődni.

Előbb-utóbb úgyis lebuksz...

2014. okt. 21. 12:00
 16/17 anonim ***** válasza:
67%

"Tegnap úgy ment el a párom itthonról, hogy ügyelni fog és csak ma reggel jön haza....ezért hazamentem a tesómhoz"

...és a tesód tud róla, hogy nála töltötted az éjszakát?!

2014. okt. 21. 12:03
 17/17 anonim ***** válasza:
25 eves vagy , es a parod 42? szinte edesapad lehetne . Keress magadnak ahhoz hasonlot ,veled egykorut max 30 eves korig .Vagy csak a penze kell neked ? 10 ev mulva hogy fogsz kinezni vele az utcan ? mindenki azt hiszi majd hogy az apad . . .!!!!
2014. okt. 22. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!