Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibás vagyok amiért nem szóltam a páromnak arról, hogy hazamegyek?
Talán őszinte lehetnél hozzá!
Én sem díjaznám ha szó nélkül eltűnne a párom, főleg az éjszakában.
És te még csodálkozol, hogy kivan akadva?
Bárhol lehettél volna, másik pasinál is. A tesóddal meg össze beszéltetek, hogy adjon alibit (ezt is gondolhatná).
Titokban elsurransz ismeretlen helyre és utána csodálkozol és itt adod az ártatlan báránykát.
Bennem most is van kétség, hogy nem a tesódnál voltál. És a pasidban is van! Ezért veszekszik veled. És még te megkérdezed mit tehetnél?
Légy hűséges és őszinte. De a kapcsolat elejétől, és akkor talán a párod is bízni fog benned.
1.) Miért nem szereti, ha nem vagy otthon? Talán adtál okot féltékenykedésre?
2.) Jogosan gondolja ebben az esetben, hogy titkolózol. Nekem sem tetszene, ha a menyasszonyom szó nélkül lelépne 1 napra otthonról és az én esetemben nem féltékenykedésről van szó, egyszerűen csak féltem őt. Szeretném tudni, hogy mikor, hol van, mert ha esetleg bármi baja esik, tudjam, hova kell indulnom.
És amúgy ha megkérdezte volna, hogy telt otthon a napod, akkor mit felelsz neki?
HAZUDSZ neki?
És ez szerinted így helyes?
És akkor még csodálkozol, hogy szerinte titkolózol?
Tiszteled te a kedvesedet, hogy egy ilyen alap dologban is képes lennél neki hazudni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!