Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem vkibe. Van parom es hiaba akarok huseges lenni a gondolataimmal mindig megcsalom. Szerintetek lesz valtozas?
Annyira szegyelem de ugy erzem nem tudok megvaltozni. A parom nem tudom elhagyni gyenge vagyok hozza mert felek attol hogy tonkremegy es tudom hogy nagyon megviselne meg engem is. De sajnos nekem mar nem vonzo igazibol sohasem volt hu de jo izgalmas a sex.
Barhogyanis szerettem volna izgalmassa tenni ugy ereztem csak en teszek erte. Mar 6 eve vagyunk eggyutt gyerek nincs szerencsere.
a masik az hogy nagyon unalmas semmit sem csinalunk. O utalja a hangos zenet igy nemmegyunk sehova csak ithon.
Nekem foznom kell + takaritas mert en vagyok a nő szoval nem tudom ez mindenhol igy van ??
De tenyeg ti nők mindig sůttok foztok? a ferjem mindig mondja hogy mas is ezt csinalja. Nekem mar nagyon sokszor elegem van mindenbol nagyon sokszor megbantam mar hogy megszulettem mert mind nő nem vagyok kepes szenvedelyesse tenni a kapcsolatot hiaba vagyok szexy vonzo ha ö nem kivan engem ugy igazan.
Tudom hogy most jon egy csomo itelkezes meg leriban*zas de nem erdekel.
Ha lehet csak olyan irjon aki mar volt hasonlo helyzetbe hogy mindent megprobalt a hazassaga erdekeben megtenni de a masik felnek minden nagyon jo volt es nem torekedett annyira a masik boldogsagan.
Meg írhatnád, hogy mi történt azóta!
Együtt vagytok, vagy már új pasit melengetsz?:)
(remélem az utóbbi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!