Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerelmes lettem vkibe. Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem vkibe. Van parom es hiaba akarok huseges lenni a gondolataimmal mindig megcsalom. Szerintetek lesz valtozas?

Figyelt kérdés

Annyira szegyelem de ugy erzem nem tudok megvaltozni. A parom nem tudom elhagyni gyenge vagyok hozza mert felek attol hogy tonkremegy es tudom hogy nagyon megviselne meg engem is. De sajnos nekem mar nem vonzo igazibol sohasem volt hu de jo izgalmas a sex.

Barhogyanis szerettem volna izgalmassa tenni ugy ereztem csak en teszek erte. Mar 6 eve vagyunk eggyutt gyerek nincs szerencsere.

a masik az hogy nagyon unalmas semmit sem csinalunk. O utalja a hangos zenet igy nemmegyunk sehova csak ithon.

Nekem foznom kell + takaritas mert en vagyok a nő szoval nem tudom ez mindenhol igy van ??

De tenyeg ti nők mindig sůttok foztok? a ferjem mindig mondja hogy mas is ezt csinalja. Nekem mar nagyon sokszor elegem van mindenbol nagyon sokszor megbantam mar hogy megszulettem mert mind nő nem vagyok kepes szenvedelyesse tenni a kapcsolatot hiaba vagyok szexy vonzo ha ö nem kivan engem ugy igazan.

Tudom hogy most jon egy csomo itelkezes meg leriban*zas de nem erdekel.

Ha lehet csak olyan irjon aki mar volt hasonlo helyzetbe hogy mindent megprobalt a hazassaga erdekeben megtenni de a masik felnek minden nagyon jo volt es nem torekedett annyira a masik boldogsagan.

2014. okt. 19. 21:10
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Vajon?

Szerintetek az jo otlet lenne hogy kulon menjunk egy keves idore 1 2 honapra s majd meglatjuk hogy a jobb, mert a ferjem is beszelt nekem mar valasrol szoval csak megprobalni milyen lenne kulon .. gondolom utanna jobban eszrevennenk ha hianyzunke egymasnak.

mit szoltok jo otlet?

2014. okt. 19. 21:53
 12/23 anonim ***** válasza:
60%
Igen, jó ötlet, egy hétre külön. (De az újba csal a válás után menj bele.)
2014. okt. 19. 21:58
 13/23 anonim ***** válasza:
*csak
2014. okt. 19. 22:04
 14/23 A kérdező kommentje:
Koszi ensem akarnek elotte.de nemis biztos hogy addigra meg meglesz, mert mar nem tartom a kapcsolatot vele hiaba szerettuk egymast
2014. okt. 19. 22:06
 15/23 anonim ***** válasza:
74%

"gondolataimmal mindig megcsalom"

A megcsalás akkor vállik azzá amikor a másik fél is tudomást vesz rólla.

2014. okt. 20. 11:11
 16/23 A kérdező kommentje:
Oke de ha mar mast kivansz az mar majdnem olyan nem?
2014. okt. 20. 18:23
 17/23 anonim ***** válasza:
Tudod te, hogy mennyi mindent, ami életbe vágó nem tud senki csak az adott személy? Mi minden van eltitkolva amitöl tömve lennének a fogdák? Igaz azok nagydolgok, az apróbbakkal meg senki se törödik.
2014. okt. 21. 00:13
 18/23 A kérdező kommentje:
Errol beszeltem utolso csak te egy kicsit filozofikusabban adtad elő😀
2014. okt. 21. 19:34
 19/23 anonim ***** válasza:
Na de, nem vagy talán muzulmán? Azok valják, hogy gondolattal is tud az ember vétkezni.
2014. okt. 21. 22:12
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

sztem te simán önállótlan vagy,félsz a változástól,egyedülléttől. szar az életed,unod a férjed,nincs közös pont,szar a szex,eleged van.

akkor mi a kérdés?? még gyerek sincs,semmi sem köt össze titeket.

légy tökös csaj,és változtass. az meg h most nincs másik pasi? ne is egy másik fxxxz miatt lépj,magad miatt tedd meg. aztán ha rendbe jössz magaddal meglesz az igazi is

2014. okt. 22. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!