Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit gondoltok a házasságról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

K200 kérdése:

Ti mit gondoltok a házasságról?

Figyelt kérdés
Nekem a szüleim mindig is azt mondták és mondják hogy csak pénzkidobás és nem fog semmi különleges történni. Én is így vagyok vele.

2014. okt. 18. 19:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

A hazassag egy jogi aktus, ami utan az allam is elismeri a kapcsolatot, es ez elonyokkel jar a hazasok reszere.

Aki hosszabb tavon gondolkodik, annak mindenkeppen javasolt, plane ha gyerek is jon.

A boldogsaghoz meg semmi koze nincs az egvilagon.

2014. okt. 18. 22:42
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

6!

Én ismerek boldog házaspárokat. Olyant is akik nlhány hónapja házasok, olyant is, akik már 50 éve, olyant is, aki 25...

És persze boldogtalan házasokat is ismerek...

Egy kapcsolat sikeressége nem a házasságon múlik, de egy nagyon jól működő kapcsolat ki tud teljesedni a házasságban.

Nem akarok senkit meggyőzni, számomra a házasság egy életre szóló ígéret, összetartozás.

Aki nem így gondolja azt is elfogadom. Általánosítani viszont túlzás.

2014. okt. 18. 22:50
 13/16 anonim ***** válasza:
43%

Egy hosszútávú kapcsolat egyetlen egészséges formája. A család alapja.

Röviden ennyi!

26N

2014. okt. 19. 09:00
 14/16 anonim ***** válasza:
48%
A házasság két ember komoly kapcsolatának a társadalom felé mutatott megpecsételése. Olyan lesz, amilyenné tesszük. Ha jól csinálják, tényleg a család alapja.
2014. okt. 19. 10:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Csakis a megfelelő emberrel.

Ha megtalálnám az Igazit (már ha van olyan), akkor hozzámennék feleségül. A házasság szerintem nem csak egy papír, a szertartásoknak nagyobb erejük van, mint azt sokszor gondolnánk; tényleg képes megerősíteni két ember kapcsolatát.

De hangsúlyozom: csakis a megfelelő emberrel. Akkor nem jön elő kapuzárási pánik meg egyebek.

Ha rossz a kapcsolat, azon viszont a papír sem fog segíteni.

2014. okt. 20. 11:35
 16/16 jegecske ***** válasza:
Jobbat még nem találtak ki, a társadalom alapja, blab-blab-la, de attól még rohadt unalmas egy idő után
2014. nov. 8. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!