Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti mit gondoltok a házasságról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

K200 kérdése:

Ti mit gondoltok a házasságról?

Figyelt kérdés
Nekem a szüleim mindig is azt mondták és mondják hogy csak pénzkidobás és nem fog semmi különleges történni. Én is így vagyok vele.

2014. okt. 18. 19:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
68%
"A házasság a legborzalmasabb dolog a világon!" Al Bundy
2014. okt. 18. 19:50
 2/16 anonim ***** válasza:
52%
Felesleges. Anélkül is szeretheti egymást valaki, hogy összekötnék az életüket. Nem beszélve a vagyoni dolgokról. Mindenkinek megvan a maga személyi tuajdona, mihez senkinek semi joga nincs elvenni erkölcsileg.
2014. okt. 18. 19:54
 3/16 anonim ***** válasza:
92%

Penzkidobasnak abszolut nem mondanam, ez egy buta szo ra. Megis mi lenne az a penzkidobas? Az a par ezer ft ra?

A lagzi, az mar egy koltsegesebb dolog... De a ketto nem ugyanaz. Sokan hazaspdnak lagzi nelkul is, kettanus hazassag stb..

Hazzassag temaban en semlegesen velekedek, ugy gondolom megvan a pro es kontra... Viszont a jeggyuru mindig boldogsaggal tolti el a szivemet, ha egyszer megkerik a kezem, en buszken fogom hordani.

Viszont a nagy huho-t nem nagyon csipem, ennek ellenere szeretnek menyasszonyi ruhaban pompazni.

Hazas elet? Ez attol fugg hogy uzod : unalmasan vagy minel tobb programmal. En az utobbira szavazok, gyerek mellett sem engednem ellustulni a hazassagom, kapcsolatom a ferjemmel. En ilyen szempontbol akaratos vagyok pl.

Olvastam egy helyes hogy a hazassagban a legnehezebb a "lámúrt"megtartani. Nos, errol mar csak a hazassagban eli frlek tudnanak meselni :)

2014. okt. 18. 19:56
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Egymás hozzátartozói lesztek hivatalosan is, ez jár bizonyos jogi következményekkel.
2014. okt. 18. 19:57
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
*helyen a helyes helyett :)
2014. okt. 18. 19:57
 6/16 anonim ***** válasza:
56%

Azt h megöli a kapcsolatokat.

Hány boldog házast ismersz ?

Én egyet se.

2014. okt. 18. 20:08
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2014. okt. 18. 20:21
 8/16 anonim ***** válasza:
47%

A házasság nem pénzkidobás, keveritek az esküvővel.

Szerintem pedig történik valami különleges: hivatalosan is házastársak leszünk, nem csak egymás aktuális barátja-barátnője.

Jogilag is különbözik az egyszerűbb párkapcsolatoktól, együttélésektől.

Mivel egyre több ember nem meri felvállalni a párját hivatalosan is, annál értékesebb a házasság, hisz nem él mindenki házasságban ;)

2014. okt. 18. 20:25
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg sokan nem merik felvállalni a másikat hivatalosan, jogilag, társadalmilag, hozzátartozóként. Nem azt mondom, hogy mindenki, aki nem házasságpárti, mert biztos tényleg vannak olyan emberek, akiknek ez nem jelent semmit (gondolom akkor más társadalmi és jogi kötelezettségek sem), de sokaknál tényleg ez a helyzet.

A házasság egyébként miért lenne pénzkidobás? Hol kell költeni a házasságra? Ismerősömék két tanúval házasodtak, a házasságkötés ingyenes volt. Szóval hol is a pénzkidobás része? Nem igazán értem...

2014. okt. 18. 20:42
 10/16 anonim ***** válasza:

Egy előnyt tudok mondani egyenesági leszármazó leszel vagyis az örökösödésnél automatikusan megkapsz mindent utána.

Ha csak élet társ vagy és nincs végrendelet se akkor nem kapsz semmit. Akkor a gyerek kapja aki ha olyanba vagytok simán utcára rakhat mert minden az övé lesz.

Ha nincs gyerek akkor meg a férjed testvére, de ő is megteheti ezt.

2014. okt. 18. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!