Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az akinek nőgyógyász a férje, mit érez és gondol
arról, hogy a párja nap mint nap idegen nők nemi szervét
nézi és érinti? Vélemények?
11/22 A kérdező kommentje:
Sajnos sok negatív élményem van férfiakkal kapcsolatban. Olyan ismerősöm is van akit 2 gyerekkel elhagyott a nőgyógyász férje(a nő szép,csinos,igényes).
Nem azért történt, mert nőgyógyász.
Mellesleg soha nem értettem azokat a nőket, akik férfi nőgyógyászhoz járnak...
2014. okt. 17. 23:17
A nőgyógyászhoz általában nem passzióból járnak az emberek, és nem azért, hogy elcsábítgasság rendelés közben, hanem azért, mert valami panaszuk van, vagy terhesek, vagy rákszűrésre érkeztek, vagy gyógyszert íratnak, stb. Márpedig egy nőgyógyász nemhiszem, hogy beindul a napi 15 hüvelygombás nőtől, még ha szépségkirálynők is, bomba testtel. Én pont azt a verziót tartanám valószínűbbnek, hogy munkája során annyit lát, hogy már otthon se kíváncsi rá. Persze ez nyilván nem így van, de akkor is esélyesebbnek gondolom. Én egyébként egy elég dekoratív nő vagyok, fiatal is, általában egészségesen érkezem a nőgyógyászhoz az éves rákszűrésre, de még soha nem volt velem "túl kedves" egy orvos sem, és nem éreztem úgy, hogy többet akarna tőlem a doki, mint levenni a mintát, majd elküldeni a laborba, és behívni a következő beteget.
2014. okt. 18. 00:09
Szülészeten dolgozom. Az itteni orvosok feleségét nem érdekli, hogy a férjük betegekben nyúlkál, és látja őket meztelenül (ha érdekelné őket, akkor a hazahozott vastag borítékok száma elfeledtetné velük a dolgot). A legtöbben amúgy is panasszal jönnek, fertőzésük van, terhesek, illetve öregek. A vizsgálatkor egyiknek se jut eszébe, hogy a nőt lássa bennük. Szinte olyan, mintha csak egy darab hús lenne (elég durva megfogalmazás, de nagyjából ez a helyzet). Én is több nőbe dugtam már az ujjamat, mint az összes pasi ismerősöm eddigi életében. Egy sebészeti osztályon ugyanúgy látnak meztelen embereket az orvosok, ugyanis a műtőbe ruha nélkül tolják be a beteget.
Ennek ellenére soha nem kezdenék nőgyógyásszal. Nálunk a kb. 50-60 ott dolgozó nőgyógyász közül 1 kezemen meg tudom számolni hányan vannak azok, akikről nem tudom biztosra, hogy van vagy volt-e házon belül szeretője (legalább 1). Persze a felesége mellett. Teljesen olyan, mint valami sorozatban. Némelyiket fel lehetne jelenteni simán szexuális zaklatásért, mert olyan dolgokat megengednek maguknak, még akkor is amikor látják, hogy nem vagyok rá vevő. Szóval nem a betegektől kell félni.
2014. okt. 18. 01:17
" a kb. 50-60 ott dolgozó nőgyógyász közül 1 kezemen meg tudom számolni hányan vannak azok, akikről nem tudom biztosra, hogy van vagy volt-e házon belül szeretője "
Ez az egész egészségügyben így van általában :) sőt gyakorlatilag azt látom az egész életben is...
2014. okt. 18. 07:08
Az én férjem urológus, és soha nem agyaltam azon, hogy miért is vizsgál végbélen keresztül férfiakat, amikor nem meleg... neki ez munka. Pont így van a nőgyógyásznál is.
2014. okt. 18. 09:26
Orvos. Nem azt nezi h hmmmmm...fincsi,szaftos,szuk...orvosira jarok es allandoan azzal szekal a kornyezetem, hogy hogy nem gondolok arra, hogy az ott egy ember, akinek csaladja van es en felvagom, kipakolom a szerveit stb. Azert mert akkor en nem egy valaha volt csaladapat, nagymamat, kedves anyukat latok hanem a tananyagot. Kb igy erez napi 100 punci irant a nogyogyasz. Munka.
2014. okt. 18. 10:45
Azért ez az utolsó egy kicsit hátborzongató ... (még ha teljesen korrekt vélemény,akkor is) valszeg ezért is nem lenne jó orvos belőlem...
2014. okt. 18. 13:57
Bocsanat utolso ha nyersnek talaltad, sajnos az orvosi nagyin leterhelo szellemileg, fizikailag es lelkileg is. El kell vonantkoztatni az ilyen dolgoktol es mindig tudomanyos megkozelitesbol vizsgalni a dolgikat. Volt, higy tulzasba estem, amikor a kelt teszaban levezetettem a keniai folyamatokat. :D meg egyszer bocs ha nyers voltam.
2014. okt. 18. 15:46
20/22 anonim válasza:
Ez az utolsó egy "zabálni való" ember lehet :D
2014. okt. 18. 18:49
Kapcsolódó kérdések: