Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha kalandra vágyom?
Vagy lehiggadsz.
Vagy elválsz és hajtod a kalandot.
Most őszintén? Te mit szólnál fordított helyzetben? Csak kicsit lennél kiakadva igaz? Te simán szemet tudnál hunyni afelett ha ő egyik nőt fektetné meg a másik után?
Ha igen, akkor valójában nem szereted.
Megértem, amit írsz, és a dilemmát is. (Az, hogy valakinek hányingere van tőled, nem tartozik ide.)
Én valami önismereti dolgot javasolnék, hogy tudd, honnan, miből ered ez, ill. (ha van esély, hogy a férjed mellett maradj), milyen csatornába terelhető, vagy hogyan oldhatnátok meg együtt. Tudja a férjed, hogy így "gerjedezel"? :-)
Én megértelek maximálisan, bennem is vannak hasonló érzések, pedig nekem a családi életem rendben van maximálisan és a szex is jó a férjemmel.
Nekem is lenne pár férfi az életemben, akivel szívesen eltöltenék egy pár éjszakát, mert okosak, humorosak, sármosak.
Azonban tisztában vagyok azzal, hogy ez tönkre tenné a házasságomat, az egész életemet. 15 év elteltével is imádom a férjemet, ezért nem kockáztatok. Nyitott házasságba ő sem menne bele, pedig én el tudnám viselni a tényt, hogy más nővel is együtt van.
Nem félek attól, hogy valaha is megcsalom, mert ez pusztán döntés kérdése, és én így döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!