Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek ha kalandra vágyom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha kalandra vágyom?

Figyelt kérdés
Hajt a kalandvágy, a szenvedélyes szerelem érzésére vágyom, más pasira vágyom. Viszont férjnél vagyok, válni nem akarok, mert a férjem rendben van, csakhát már lapos a kapcsolatunk. Legszívesebben azt szeretném, hogy ha beleegyezne, hogy míg kicsit ki nem tombolom magam etéren, addig nézze el nekem, és ne tegye szóvá. De ez nem lehetséges, nem tudná ezt elviselni, szeret engem. Vagy még az is jó lenne, ha szabadon mehetnék, ahova és akivel akarok, akár több napra is, de ő itt maradna nekem, és vagy nem jönne rá semmire, vagy tudná de nem szólna érte. Szeretem még őt, de irtóra hiányzik a szenvedély és a szerelem, amit tőle már nem kapok meg. Próbálkoztunk már a régi tüz újraélesztésével, hát nem sok sikerrel. Nem vagyok 100as, tudom. Mit tehetnék?
2014. okt. 17. 13:17
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Nyitott hazassag?
2014. okt. 17. 13:18
 2/35 anonim ***** válasza:
71%
Őszintén, te mit szólnál ha ő csalna meg téged fűvel-fával? Hányingerem van az ilyen nőktől.
2014. okt. 17. 13:24
 3/35 anonim ***** válasza:
39%
Na jó, de miért házasodtál vele össze?
2014. okt. 17. 13:27
 4/35 anonim ***** válasza:
83%

Vagy lehiggadsz.

Vagy elválsz és hajtod a kalandot.

Most őszintén? Te mit szólnál fordított helyzetben? Csak kicsit lennél kiakadva igaz? Te simán szemet tudnál hunyni afelett ha ő egyik nőt fektetné meg a másik után?

Ha igen, akkor valójában nem szereted.

2014. okt. 17. 13:28
 5/35 A kérdező kommentje:
Már többször említettem neki a nyitott házasságot. De ő hallani sem akar róla. Max egy 3-as szexen, ha én akarom, de azt is csak azért, mert ő is ott van. De bármi más, ahol csak én vagyok mással, arról szó sem lehet, ezt mondta.
2014. okt. 17. 13:29
 6/35 anonim ***** válasza:
57%

Megértem, amit írsz, és a dilemmát is. (Az, hogy valakinek hányingere van tőled, nem tartozik ide.)

Én valami önismereti dolgot javasolnék, hogy tudd, honnan, miből ered ez, ill. (ha van esély, hogy a férjed mellett maradj), milyen csatornába terelhető, vagy hogyan oldhatnátok meg együtt. Tudja a férjed, hogy így "gerjedezel"? :-)

2014. okt. 17. 13:30
 7/35 A kérdező kommentje:
Csak egy bizonyos pasiról lenne szó, nem füvel-fával.
2014. okt. 17. 13:30
 8/35 anonim ***** válasza:
76%

Én megértelek maximálisan, bennem is vannak hasonló érzések, pedig nekem a családi életem rendben van maximálisan és a szex is jó a férjemmel.

Nekem is lenne pár férfi az életemben, akivel szívesen eltöltenék egy pár éjszakát, mert okosak, humorosak, sármosak.

Azonban tisztában vagyok azzal, hogy ez tönkre tenné a házasságomat, az egész életemet. 15 év elteltével is imádom a férjemet, ezért nem kockáztatok. Nyitott házasságba ő sem menne bele, pedig én el tudnám viselni a tényt, hogy más nővel is együtt van.

Nem félek attól, hogy valaha is megcsalom, mert ez pusztán döntés kérdése, és én így döntöttem.

2014. okt. 17. 13:35
 9/35 Kulcsos7 ***** válasza:
Hány éves vagy? megtudhatom?
2014. okt. 17. 13:37
 10/35 anonim ***** válasza:
hmmm mindig csókra szomjazom...
2014. okt. 17. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!