Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kalandra vágyom. Hol találhatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kalandra vágyom. Hol találhatok?

Figyelt kérdés
a fél éves kapcsolatom után most lett vége egy 2hónaposnak.:D hogy találhatnék partnert kalandra?, arra vágyom hogy küzdjek érte megszeressen.jókat beszélgessünk. rég volt ilyen. régi osztálytársaknak van barátjuk...,,merre" találhatnék erre partnert? bulizni nem szeretek járni. azthiszem normális vagyok.mackós termet,jó humor...(nagyrészt akire "kivetem a hálóm" azt meg tudom szerezni.most nem egoizmusból mondom...)15/f
2011. nov. 20. 02:28
 1/5 anonim ***** válasza:
keres kalandot a százholdas pagonyban...
2011. nov. 20. 02:31
 2/5 A kérdező kommentje:
trollkodj máshol-.-'
2011. nov. 20. 02:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Kalandparkban.
2011. nov. 20. 12:35
 4/5 A kérdező kommentje:
komolyan ennyire nincs életetek?
2011. nov. 20. 13:40
 5/5 anonim válasza:

Igazából nem is értem, hogy most partnert vagy kalandot keresel, de lényegtelen. A legjobb kalandok mindig akaratlanul történnek, de ahhoz kellenek olyan barátok is ! Hiába akarsz kalandot, ha nincsenek megfelelő társaid. Ma már nehéz olyan embert találni, aki felkel a számítógép elől, azért, hogy átélhessen valami klasszat.

Partner: - Csapódj hozzá valakikhez, mindegy mennyire ismered az adott személyeket, és ott barátkozz.

- Járj el koncertekre.

- Keresd az olyan embereket, akikről tudod, hogy sűrűn járnak bulizni, és ott az ő körükben keresgélj.

Kaland: - Túra (Bárhol)

- Mozi

- Utazás (itt gondolok külföldre, vagy csak simán autóval elmentek valamerre)

- Élménypark/Auqapark/Vidámpark

- Sport (Biciklitúra, Longboard, Kajak)

Remélem segített ez valamit. Ha csak jó sztorikat akarsz, akkor viszont menj, és rúgj be, mint egy állat a haverokkal és akkor biztos lesz miről mesélned !

2016. ápr. 16. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!