Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom ezt fel dolgozni az is jobb lett volna ha nem
derül ki. Mit tegyünk most?
Figyelt kérdés
Férjem és én 5 éve vagyunk együtt. Hála az égnek nehezen de várandós lettem. Nagyon örültünk. Kislányunk 10 hónapos. Páromnak 2 munkája van az egyik az heti 2 napot igényel a másikban autót szerel. Kiderült illetve elmondott nekem valamit még pedig hogy van egy nő akinek van pasija de valahogy egymásba botlottak férjem fel ajánlotta hogyha rossz az autó javítja. Kb fél évtől is több ideje már hogy el vitte néhányszor és az utolsó alkalommal 2 hete kb valami más kifogást keresve ismét meg látogatta ahol végül nem tudom hogy mi módon kielégítette a szájával. Páromnak közöltem hagyjon egyedül meg is tette mert kiborultam. Szemét is ki tudtam volna szedni ha tovább marad. Annyit hozzá tett hogy meg bocsájthatatlan a tette de mikor ránk néz akkor gyötri a lelkiismerete.
A házasságunkban nem megyünk máshova lakni, nem hozunk haza más gyereket az óvodából, nem adjuk másnak a fizetésünk, és a nemi kielégülést is csak otthon keressük.
Lapát. Soha többet nem tudnék bízni benne, és undorodnék tőle. Úgy vegyem a számba, hogy két hete máséban volt????
2014. okt. 16. 22:44
12/17 anonim válasza:
Egyáltalán a férjed melletted akar maradni, mert nekem nem derült ki a történetből. Megcsalt, bevallotta es tudja hogy Téged ezzel megbántott, de lehet nem is akar veled maradni. Végülis az nem derül ki hogy a férjed hogy képzeli el a továbbiakat, szeretné ha megbocsájtanád neki, es éljetek együtt továbbra is, vagy másik lehetőség hogy már válni akarna, mert valami hiányzik a kapcsolatotokból és ezért is probálkozott más nőnél. Ezeket tisztázd vele, hogy most ezek után mit szeretne és Te is mond el neki, hogy Te mit szeretnél, megbocsájtasz vagy nem.. Megmondom őszintén én nem bocsájtanék meg, de senki nem dönthet helyetted, mert könnyü igy idegenként reálisan gondolkozni, de ha még szeretitek egymást akkor még helyrejöhet minden köztetek.
2014. okt. 16. 23:50
13/17 anonim válasza:
Be vallotta őszintén,esküdözött a gyerek életére..be vallotta mert valószinű valaki láthatott valamit.közös ismi,rokon gondolta menti ami menthető.Bizony sok gyerek halott lenne ha működne ez az esküszöm az életére...Amikor bele kezdett hol volt a lelki ismerete?Néz boci szemekkel szánom bánom csak te senki más stb.A nők lelki világára lehet hatni,mert ő maga is elakarja hinni rajta kivűl nem forog a világ sem.Aztán csak azt mondja el amit,csak úgy ő jöjjön ki legkevésbé rosszul a történtekből.A vihar elül asszony megbocsájt és ott folytatja ahol abba hagyta.Ha nem evvel a nővel,akkor másikkal.csak sokkal óvatosabban.Vannak nők akit agyonvernek akár élve elásnak,de megbocsájt mert szereti,mert ragaszkodik hozzá.Ahol egyszer csalnak,mindig csalnak.Lehet megbocsájtani,de a tüske mindig ott marad,amikor rád néz" gyötri a lelki ismeret",ezt hiszed mert ezt akarod hinni.Innentől már soha semmi nem lesz a régi
2014. okt. 17. 07:02
14/17 anonim válasza:
Hát... elhinném, amit mond, de haragudnék, hogy elmondta. (Annyira utálom, amikor a megcsaló fél ilyenkor a saját lelkiismeretével nem tud megküzdeni és azt érzi, hogy muszáj a fájdalmát a másikkal is megosztania.... valószínűleg tényleg gyötrődik miatta. Nagyon.) Én megpróbálnék megbocsátani (hogy sikerül-e az már más kérdés), de először jól megdolgoztatnám érte, hogy ne gondolja, hogy ez ilyen könnyen megy. Megmondanám neki, hogy mit veszíthet el, ah ezt nem tudom elrendezni magamban és próbaidőn van. Elég hosszú időre. És a bizalom már sosem lesz a régi. És a jelenlétemben fel kéne hívnia a csajt, hogy szerinte nagy hiba volt, amit tett és szereti a feleségét és a családját, nem akarja többet látni, javíttassa mással a kocsiját.
2014. okt. 17. 10:57
15/17 anonim válasza:
Szó szerint a 14-essel értek egyet. Annyi, h én nem hívatnám fel a csajt. Nem. Nincs. Kész. Nem létezik.
Ha szereted, és meg tudsz neki bocsájtani, akkor bocsáss meg neki, de ne is emlegesd fel később se, mert az megmérgezi a kapcsolatot.
Én hasonló szituban a kapcsolatunk 3. évében arra kértem a párom (ma már férjem), h ne mondja el nekem az ilyen megbotlásait, csak ha szerelmes lesz masba, és nem velem szeretne élni. 10 éve vagyunk együtt, van egy gyönyörű kislányunk, jó a házasságunk, és cserébe én sem mondok el neki mindent. Amiről nem tudunk, nem fáj...
2014. okt. 18. 21:24
16/17 anonim válasza:
15-ös, ti egy "csodálatos" nyitott házasságban éltek.
Hazugságban titkolózásban lehet boldogan élni? Aki ha kedve van megcsalja a párját az nem nézi semmibe a másikat már rég a megszokás ami összetartja a kapcsolatot. Egészen addig amíg másba nem szeret a férjed? Ez nem házasság.
2014. okt. 19. 18:54
17/17 anonim válasza:
Es ez miert jo, utolso elotti? Vegigmehet a fel varoson, de te nem veszel rola tudomast, mert nem mondja el.... Ez a tarsfuggoseg. Jo peldat mutatsz a gyerekednek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!