Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nem bírom ezt fel dolgozni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bírom ezt fel dolgozni az is jobb lett volna ha nem derül ki. Mit tegyünk most?

Figyelt kérdés

Férjem és én 5 éve vagyunk együtt. Hála az égnek nehezen de várandós lettem. Nagyon örültünk. Kislányunk 10 hónapos. Páromnak 2 munkája van az egyik az heti 2 napot igényel a másikban autót szerel. Kiderült illetve elmondott nekem valamit még pedig hogy van egy nő akinek van pasija de valahogy egymásba botlottak férjem fel ajánlotta hogyha rossz az autó javítja. Kb fél évtől is több ideje már hogy el vitte néhányszor és az utolsó alkalommal 2 hete kb valami más kifogást keresve ismét meg látogatta ahol végül nem tudom hogy mi módon kielégítette a szájával. Páromnak közöltem hagyjon egyedül meg is tette mert kiborultam. Szemét is ki tudtam volna szedni ha tovább marad. Annyit hozzá tett hogy meg bocsájthatatlan a tette de mikor ránk néz akkor gyötri a lelkiismerete.

35N 32F

2014. okt. 16. 19:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
27%
Okos megjavítgatja a kocsit, és a szexuális életét is karbantartja. Ha öt év után megcsal akkor sok jóra nem számíthatsz.
2014. okt. 16. 19:55
 2/17 anonim ***** válasza:
Mit tegyetek? Ez a kapcsolat csak rajtad mulik. A ferjben legalabb volt annyi, hogy bevallotta. Neked kell dontened, hogy elfelejted, megbocsatod e, bizol e benne a tovabbiakban. Ha nem, valoper
2014. okt. 16. 19:56
 3/17 anonim ***** válasza:
49%

Kemeny!

De miert ment a nohoz? Megindokolta?

Undorito amugy, megkoszonem, hogy elmondta de tobbet nem tudnek ra nezni.

Nagy gratulacio a kis ribinek is!👍

2014. okt. 16. 20:09
 4/17 anonim ***** válasza:
59%

Nálam esélye se lenne a folytatásra. Engem nem érdekel hogy szájjal elégítette ki, vagy megdugta és hogy hányszor. Repülne.

Inkább egyedül maradnék mint egy olyan pasival aki megalázott. És még annyi, hogy én el sem hinném, hogy csak ennyi történt, illetve bizalom nélkül ami egyértelműen elveszne, nem látnám értelmét folytatni. Undorodnék tőle.

2014. okt. 16. 20:15
 5/17 A kérdező kommentje:
A nő vitte az autót az én férjemhez!! És a nő elégítette ki a szájával és esküdözött a kislányunkra ami nekünk szent hogy nem szexeltek!
2014. okt. 16. 20:21
 6/17 anonim ***** válasza:
62%

Szép!

Ez a csávó kukába való

Ugyhogy dobd ki!

2014. okt. 16. 20:25
 7/17 anonim ***** válasza:
56%

Akárhogy is, más nőnél kereste a kielégülést. Ezzel megcsalt téged. Ez nem a csábító hibája, bár neki is van felelőssége, hanem a férjedé, aki igent mondott neki. A nő lehet, hogy azt sem tudta, házas.

Ne mentegesd a férjed bűnét, mert nincs rá mentség. Azt döntsd el, hogy meg tudod-e neki bocsátani őszintén, szereted-e annyira. Ha nem, akkor inkább tedd ki a szűrét.

A kislányotoknak sme érdeke, hogy egy rossz házasságban kelljen felnőnie. A nagyszüleim is ilyenben éltek, de nem váltak volna el a világ minden kincséért sem, mert helytelen. Meg is mérgezták egymás életét, és apáék sem egy felhőtlen gyerekkoról számolnak be, pedig őket mindketten szerették, és ők is a szüleiket.

2014. okt. 16. 20:29
 8/17 anonim ***** válasza:
43%
A férjed megbotlott, őszintén elmondta, nem bukott le nem lett volna muszáj elmondania. Valószínűleg ez az egy alkalom lehetett, különben úgy megszokja a hazudozást, hogy nem tudod meg. El is mondta, hogy furdalja a lelkiismeret, egyértelműen a családjához ragaszkodik. nem a ku...hoz. Természetes, higy kibuksz, de adj neki egy esélyt, az ilyen ember megérdemli.
2014. okt. 16. 20:42
 9/17 anonim ***** válasza:
47%
Én egyetlen botlás miatt nem rúgnám ki rögtön.
2014. okt. 16. 21:05
 10/17 anonim ***** válasza:
Azt te tudod mit tudsz megbocsatani es mit nem.Elfelejteni tutinem lehet,szoval azt kell eldontened,hogy ezek utan idovel minden olyan lesz-e mint volt a megcsalas elott. Itt mindenki a sajat velemenyet fogja elmondani. En szemely szerint nem maradnek vele,mert nekem ez nem fer bele.
2014. okt. 16. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!