Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz hazassag utan, nem nosultel ujra?
Ugy erzem engem buntet az elso hazassaga miatt. 14 evig volt nos van ket (iker) fia. A volt felesege "megszerezte" a kozos lakast es havi 220ezr ft gyerektartast. A parom kapta a ceget, amit o alapitott de a hazassaguk alatt es bar a no azt sem tudtta mivel foglalkoznak pontosan de a tag volt igy jart volna neki ....
Egy eve vagyunk egyutt, a valas nagyon hosszu volt es sok idegeskedessel jart. A parom kijelentette, hogy o soha tobbet nem nosul.
De hat nem minden no egyforma es en ugy erzem engem buntet az elso hazassaga miatt.
En dolgozok (a volt felesege nem), minden masodik hetvegen elturom a szemtelen es rendetlen fiaitol hogy a sajat lakasomba ugy beszelnek velem mint a kutyaval. Fozok, mosok es takaritok. Megis mindenki engem bant. Erre meg meg ez is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!