Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit csináljak? Hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hogyan lehet egy ilyen emberrel együtt maradni?

Figyelt kérdés
A férjem olyan ember, akinek ha valami olyan problémája van amin tudja hogy nem tudok segíteni, akkor nem mondja el. Csak hazajön a melóból, látom hogy valami bántja, vannak gondja, és hiába kérdezem azt mondja minden OK. Tisztára kiakadok tőle....Mikor eltelik kis idő és látom hogy a reklámot ugyanolyan intenzitással nézi a tv-ben mint a híradót, és folyton a telóján várja a hívásokat, kiborulok...Nem akarok akadékoskodni, de ne értem miért nem osztja meg velem a gondjait is. Mindig azt mondja hogy úgysem tudok segíteni, ezt neki kell megoldani. Nagyon meg szokott ezzel bántani. Most 2.napja nem szólok hozzá, had oldja csak meg a gondjait...nagyon megbántott és nem ez az első eset. Nagyon keveset beszél, a családjában is vannak ilyen "kukák", de én igénylem a beszélgetést...sokszor veszem észre hogy én beszélek beszélek, ő meg csak hallgat...és nem is ott jár. Félek hogy valami nagyon nagy gáz van.....
2014. okt. 16. 12:17
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
ha ilyen jellegű a problémája, valóban megtarthatja magának :)
2014. okt. 16. 17:53
 12/17 anonim ***** válasza:
Meg aztán lehet hogy Meth főzésből kifolyólag, rengeteg pénzetek van amit ugye tisztára kell mosni mert, hirtelen új Ferrari-val állít be az szemet szúr a NAV.-nál azt szerintem te sem akarnád. Úgy hogy hidd el ezt te nem értheted.
2014. okt. 16. 18:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Más a személyiségetek, beszélgesd ki magad másokkal.
2014. okt. 16. 19:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Vagy lehet fekete mágiával foglakozik, és Tedd Bundy szellemét akarták meg idézni a szektájában de nem sikerült. Erről én is nehezen beszélnék.
2014. okt. 16. 19:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Azt nem értem,hogy hogyan lehet szeretni valakit, akivel nem beszélgetünk? Mi alapján lehet beleszeretni? Egyetértek azzal,hogy egy ilyen kapcsolatb bele lehet őrülni.
2014. okt. 17. 06:38
 16/17 A kérdező kommentje:
Lehet vele beszélgetni. Csak általában látom rajta hogy miről van kedve beszélgetni és miről nincs. Hidd el nem ő az egyetlen ember aki ilyen. Beleszerettem, mert nem csupán ez számít...de tény hogy valóban gyötrő tud lenni az ha nekem van kedvem beszélgetni, sőt kellene is, de meg kell várjam hogy ő is akarja. Nehéz...de jó ember.
2014. okt. 17. 11:29
 17/17 anonim ***** válasza:

Szerintem ez azért még nem olyan drámai nagy probléma, hogy ne tudjál vele élni. Ha az én párom is így gondolná, már repültem volna. Én se szivesen beszélek neki a munkahelyemről, egyrészt mert a nagyját nap végére el is felejtem, másrészt meg amin úgyse tud segíteni, azzal minek keltsek fölöslegesen feszkót benne is? Bennem így is úgyis megvan a feszkó, de nem azzal tudom levezetni hogy kibeszélem hanem azzal hogy hozzábújok, esetleg ha nagy gáz volt, kisírom magam. Mondjuk nagy gázokat persze elmondok neki.

Szerintem nem nagy baj az hogyha nem akar téged ilyesmivel terhelni. Engem speciel kifejezetten kiborít, ha a párom munkahelyi problémákról beszél nekem: így a kalodázás meg úgy a kovácsgép, meg plexi, meg raklap meg csupa férfias műhelyes kifejezés, amit egyáltalán nem értek, és csak kiborulok tőle, hogy ezt most miért kellett megtudnom hogy az XY nevű Xy funkciójú gép Xy nevű Xy funkciójú alkatrésze hogyan romlott el, hogyan javították meg stbstbstb... Nem azért mert nem érdekelnek a problémái, csak nem értem, nem tudok benne segíteni, csak az lesz belőle hogy én is kiborulok ahogy ő is. Persze ha azt meséli hogy összeveszett 1 kollegájával, vagy valaki rosszul lett, na ahhoz már hozzá tudok szólni.

Tehát szerintem emiatt ne bánkódj, sőt inkább fogd fel pozitívan hogy kímélni akarja a lelkedet és az idegeidet. Ha minden másban jó férj, akkor ez nem lehet ok a válásra. Szépen hagyd rá, és beszélgess vele olyasmiről amihez ő is szivesen hozzá tud szólni.

2014. okt. 18. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!