Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Hogyan lehet egy ilyen emberrel együtt maradni?
Mert szeretem...15 éve ismerjük egymást...igen. mindig ilyen volt.
Két gyerekünk is van.
Kedves Harmadik válaszoló!
Annyiban tudtál segíteni, hogy ugyanez van nálunk is. Imádom, és épp ezért fáj hogy nem mond el mindent. Nekem is volt hogy a monológom alatt bealudt. :)
A családjával is ilyen...az én családommal is. Jó tudni hogy vannak így mások is :)
Férfi vagyok és nagyjából én is ilyen vagyok. Na jó, beszélgetés közben nem alszom el :-))), de a munkahelyi problémáimról nem szívesen beszélek feelségemmel.
Mert nem érti meg, nem volt ott, nem ismeri a szituációt.
És nem tudja megoldani sem, mert a megoldás az, hogy az ember elfelejti. Ha újramesélem, még kevésbé fogom elfelejteni. Ha együtt szidjuk a főnökömet, kollégámat, azt sem tartom szerencsésnek. Mert ha belelovalom magam az utálatukba, attól még holnap ugyanúgy kell velük beszélnem és együtt dolgoznom.
És ami a legfőbb: nem akarok otthon is a munkahelyemmel, kollégáimmal foglalkozni! Egy időben mindig megkérdezte a feleségem, aznap cseszegetett-e a főnököm. Egészen úgy éreztem, mintha a főnököm itthon is jelen lenne és ott ülne az azstalunknál! Pedig pont arra vágynék, hogy otthon eszembe se jusson a munkahelyem és a főnököm! Úgyhogy sok esetben veszekedésbe torkolltak ezek a kérdezősködései.
Sokkal jobb, ha a feleség inkább magáról mesél, vagy bármiről, ami öröm és jó érte aznap. Akkor a férje vele együtt fog örülni és könnyebben maga mögött tudja hagyni a munkahelyét.
Ha viszont kiborulsz és hisztizel miatta, akkor otthon is ugyanolyan rossz légkörben fogja érezni magát, mint a munkahelyen. Természetétől függően vagy minél kevesebbet igyekszk otthon lenni, vagy mindennap ingerült veszekedések lesznek köztetek, vagy elvonul a TV, számítógép elé, és nem foglalkozik veled. Szóval ez zsákutca, értsd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!