Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült a páromról, h alkalmanként (havonta, kéthavonta) fizetős nőkhöz jár. Ki mit gondol egy ilyen helyzetről, vagy hogyan birkózott meg hasonló szituációval? 30 éven felülieket kérdezek. Köszönöm.
Figyelt kérdés
Csak egy apró jel alapján kezdtem gyanakodni és nyomozni, pedig nagyon meggyőzően tagadott...
Nem szó szerint, de a téma boncolgatása közben véleménye, h szerinte a férfiak genetikailag ilyenek, nekik ezt lehet, csak egy dolog a k*f*lés és megint más h valakinek társa van, ezt próbáljam elfogadni. Persze az nem tetszene neki, ha én tennék ilyet, h fair legyen a helyzet, éppen ezért is tagadja dolgot.
2014. okt. 16. 11:35
31/37 anonim válasza:
Megnyerő modor, pókerarc, mindenki szereti, közben pedig egy sunyi patkány, aki semmibe vesz téged?! Csak nekem tűnik fel hogy ez a pasi egy szociopata?
Kérlek kérdező olvasd el ezt a cikket, és egyszerre mindent érteni fogsz:
32/37 anonim válasza:
Nem olvastam végig, de én ugyan így jártam 6,5 év után. Pedig mindent megkapott, minden kis hülye játékában partner voltam. Az indok: változatosságra volt szüksége... fizetett érte!!!! Úgy derült ki, hogy nagyon fájt a hasam. Azt hittem csak felfáztam, aztán a nőgyógyászom felvilágosított, hogy olyan betegséget kaptam el, ami meddőséget okozhat. Nagyon durva volt a kikezelés. Ráadásul AIDS tesztet is kellett csináltatnom. Nem kívánom senkinek... Szerencsére nagyobb baj nem lett. Persze azonnal kirúgtam és még ő búcsúzott úgy tőlem, hogy te büdös K-va. :DDD Aztán néhány évvel később az új férjemmel elment az első babánk ez miatt a f.asz miatt. A másodikat is csak folyamatos fekvéssel tudtam kihordani. Azonnal dobd ki a francba!!!!!!!!!
33/37 pillangó13 válasza:
Nekem egy 3 és fél éves kapcsolatom UTÁN derült ki ez a dolog. Hát mondanom sem kell undorodtam tőle és magamtól( hogy ezt nem tudtam előbb és úgy ért hozzám hogy ki tudja előtte kit "tapogatott") Az ilyen "férfi" egy kalap sza*t sem ér.. érzelmileg, emberileg egy nulla egy gyáva alak.. Ez akkor lenne "fair" helyzet ha a megalázottságot elszenvedő (és még ki tudja mit!) lapátra tenné... Az ilyen férfinak minek kapcsolat? És mit tud nyújtani az új esély elérése céljából? SEMMIT! Meg sem érdemli!
34/37 anonim válasza:
Nagyon fontos, hogy azonnal rúgd ki!
35/37 anonim válasza:
a k.rvázás alapból undorító dolog. ha még ezt valaki kapcsolatban teszi, az még undorítóbb. azonnal szakíts vele, ennél csak jobb pasit találhatsz.
36/37 anonim válasza:
(34/F, nincs még gyermek) Nem tenném, és nem helyeslem, de tökéletesen megértem a pasit. Nem értem a mai értelmesebb-értelmiségi nők egy része mely egyébként csodálatos, családcentrikus és hűséges, közben miért ennyire frigid. (Havi 1-2 alkalom szex.) Csupa ilyen van a környezetemben, ahogy sorstársaimmal beszélgetek. Persze értem én, túl sok teher van a nők vállán, fáradtak mikor este 6-8kor hazaesnek, állandóan frusztráltak, egy jó férj pedig mindig megértő, most ilyen meg olyan bajom van, most menstruálok, most PMS, stb. stb. . De nem emlékszem mikor tettünk szüzességi fogadalmat a hűségi mellé és miért kéne a házasságban megelégedni a maszturbálással. Olvasom mennyire nem tolerálják sokan a megcsalást és joggal, de gondolkodtunk már el azon, hogy a férfiak is "menstruálnak" és kb. annyira vagy még inkább frusztráló érzés, amikor napok-hetek óta nincs szex, mint a PMS. Aztán csodálkoznak a nők miért lesz a legjámborabb férfi is agresszív, női szóval "bunkó" mert őt nem kell megérteni (ld. Forsyte saga, Soames). Plusz maradjunk hűségesek és erősek mikor naponta rengeteg csábos pillantást és bókot kapunk. No nem akarom itt sajnáltatni magunkat, de kissé egyoldalúan sok szó esik a nők problémáiról, de azon férfiak problémáiról, akik hűek akarnak lenni jóval kevésbé...
37/37 anonim válasza:
Egy szó mint száz : megkapja-e a minimum törődést a házasságon belül? 12 éven át próbálkoztam, vártam és várok, soha nem csaltam meg a feleségem, tehát talán hűséges típusnak vagyok mondható. Mégis nekem is egyre inkább a félrelépés gondolata jár a fejemben, annyira kevés az amit kapok és még azért is pitiznem kell. Csodálkozol, ha mások jóval kevésbé balekabbak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!