Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kiderült a páromról, h alkalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült a páromról, h alkalmanként (havonta, kéthavonta) fizetős nőkhöz jár. Ki mit gondol egy ilyen helyzetről, vagy hogyan birkózott meg hasonló szituációval? 30 éven felülieket kérdezek. Köszönöm.

Figyelt kérdés

Csak egy apró jel alapján kezdtem gyanakodni és nyomozni, pedig nagyon meggyőzően tagadott...

Nem szó szerint, de a téma boncolgatása közben véleménye, h szerinte a férfiak genetikailag ilyenek, nekik ezt lehet, csak egy dolog a k*f*lés és megint más h valakinek társa van, ezt próbáljam elfogadni. Persze az nem tetszene neki, ha én tennék ilyet, h fair legyen a helyzet, éppen ezért is tagadja dolgot.

2014. okt. 16. 11:35
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
84%
Ugye a "megbirkózni a szituációval" a szótáradban nem azt jelenti, hogy el akarod fogadni és tudomásul venni? Rakd ki azonnal.
2014. okt. 16. 12:36
 22/37 anonim ***** válasza:
84%
Számomra halott lenne onnantól a pasi. Ha nem egy prostival csalt volna meg és mondjuk csak 1x, akkor még érdemes gondolkozni hogy mi legyen, miért történhetett. De ha havonta/kéthavonta/ bármennyi időnként fizetőshöz jár, rá se tudnék többet nézni. Annyira undorító dolog hogy még érveket sem tudok felhozni. Nem, nem genetikailag ilyenek. Valószínűleg a párod megragadt egy ösztönlény - valamilyen állat - szintjén. Azonnal menekülnék, hiszen megváltozni nem fog, és ha egyáltalán megfordul az eszében hogy ilyet csináljon, már az válóok...
2014. okt. 16. 12:49
 23/37 anonim ***** válasza:
62%

Ne haragudj meg, de komolyan érdekel, miért merül fel benned ez a kérdés. Nagyon gazdag a pasas? Nagyon jó az ágyban? Nagyon szerelmes vagy? Nagyon függsz tőle? Azt gondolod, majd a házasságtól/gyerektől megváltozik?

Komolyan érdekel, miért gondolkodik el egy nő azon, hogy elfogadja ezt a helyzetet.

2014. okt. 16. 12:53
 24/37 anonim ***** válasza:
72%
A férfiak NEM ilyenek. Van egy szűk rétegük, akik annyira nem képesek elköteleződni, hogy végigmennek minden nőn, akit elérhetnek, de bennük van annyi gerinc, hogy nem tartanak közben állandó társat maguk mellett. Genetikailag a nők is úgy vannak kódolva, hogy keressék a legtökéletesebb hímet, gondolom te mégis hűséges maradtál. A párod genetikai hulladék. Lejáratja a férfi nemet. Te viszolygás nélkül képes vagy egy légtérben tartózkodni vele?:S
2014. okt. 16. 13:01
 25/37 anonim ***** válasza:
82%
Én másnap reggel már szűrővizsgálaton lennék.10.000 forint alatt már meg lenne magánúton az egész. És persze elköltöznék,többet szóba sem állnék vele.Otthagynám a pcsába.
2014. okt. 16. 13:11
 26/37 anonim ***** válasza:
93%

Tököm ki van már azzal, hogy egyesek azzal takaróznak

"a férfiak ilyenek". Én nem vagyok ilyen, baráti köröm nem ilyen, apám, nagyapám nem volt ilyen.

De szerintem ez egy provokáló kérdés, mindent beletett a kérdező, amire harapni lehet.

2014. okt. 16. 13:18
 27/37 Bence_ ***** válasza:
8%

Először is beszélte volna meg veled. Válalja fel.

Másodsorban ha még ezt el is tudod fogadni, hogy ő ilyen akkor is ott a kockázata annak, hogy mit hoz haza.

Pasik nagyrésze tényleg nem kötődik érzelmileg a puncihoz. Neki ez egy szimpla dugás. Azt kéne észre vennie, hogy téged evvel bánt. Gondolkodjon, hogy mi fontosabb neki a te jó kedved vagy a dugás. Mi lenne ha neked fizetne, alkalmanként.

2014. okt. 16. 13:20
 28/37 A kérdező kommentje:
26: os válaszírónak: sajnos az eset létezik, nem kitaláció és szerintem nemcsak velem történik, történt ilyen....
2014. okt. 16. 13:40
 29/37 A kérdező kommentje:
a kérdés elég nehéz: mert ugye a páromról senki nem gondolná, merő pókerarc, megnyerő modor, viselkedés ... én sem gondoltam volna róla, hacsak minden ellenére mégiscsak nem kezdek nyomozni utána... előtte én is azt gondoltam h az én párom aztán nem ilyen... és az a sok férfi, aki látogatja ezen hirdetési oldalakat, van ahol az egyik hölgyet 1200 férfi felhasználó jelöli kedvencként, és akkor hol van a sok regisztrálatlan kereső... nos gondolom ezen férfiak között is van olyan, akiknek van feleségük-barátnőjük, családjuk... sajnos....
2014. okt. 16. 13:50
 30/37 anonim ***** válasza:
69%
Ebben igaza van a kérdezőnek, rengeteg prosti van, ha a pasik többsége nem járna hozzájuk, nem lenne ennyire igény. Én nem bocsátanék meg viszont. Egy, ez is megcsalás, 2. egy nőt megvesz, mint egy tárgyat, 3. a közös kasszát is rövidíti ezzel.A te megalázásodról pedig még nem is szóltam, meg erről a takarózásról, hogy genetikailag ilyenek a pasik, még hülyének is néz.
2014. okt. 16. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!