Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült a páromról, h alkalmanként (havonta, kéthavonta) fizetős nőkhöz jár. Ki mit gondol egy ilyen helyzetről, vagy hogyan birkózott meg hasonló szituációval? 30 éven felülieket kérdezek. Köszönöm.
Csak egy apró jel alapján kezdtem gyanakodni és nyomozni, pedig nagyon meggyőzően tagadott...
Nem szó szerint, de a téma boncolgatása közben véleménye, h szerinte a férfiak genetikailag ilyenek, nekik ezt lehet, csak egy dolog a k*f*lés és megint más h valakinek társa van, ezt próbáljam elfogadni. Persze az nem tetszene neki, ha én tennék ilyet, h fair legyen a helyzet, éppen ezért is tagadja dolgot.
tök mind1 házas e vagy nem
remélem kidobod! mert ha nem... akkor még sok sok szenvedés vár rád
6 év házasság után derült ki,hogy 2 éve alkalmanként ilyen “szolgáltatást“ vesz igénybe.
Azonnal ott hagytam.Rá két napra elmentem az orvosomhoz tanácsért,hogy mi ilyenkor a teendő,hova menjek vizsgálatokra.Ezeket végigjártam,elvégeztettem.Hála Istennek nem hozott haza semmit!
Majd szépen elváltunk.Gyermekük nem volt.
Iszonyatosan kellemetlenül éreztem magam,szégyenkeztem,azért,hogy nemibeteg gondozóba kellett mennem ő miatta!
"a férfiak genetikailag ilyenek"
Nem. Nem ilyenek.
Az én kérdésem, hogy miért nem dobtad ki egyből?
Édesem próbáld elfogadni, hogy bármikor-bárkivel megcsallak.
Első körben bejelentkeznék egy teljes kivizsgálásra, ki tudja, milyen nemi betegségeket hozott haza, és adott át nekem...
Aztán persze repülne a pasi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!