Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kiderült a páromról, h alkalma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült a páromról, h alkalmanként (havonta, kéthavonta) fizetős nőkhöz jár. Ki mit gondol egy ilyen helyzetről, vagy hogyan birkózott meg hasonló szituációval? 30 éven felülieket kérdezek. Köszönöm.

Figyelt kérdés

Csak egy apró jel alapján kezdtem gyanakodni és nyomozni, pedig nagyon meggyőzően tagadott...

Nem szó szerint, de a téma boncolgatása közben véleménye, h szerinte a férfiak genetikailag ilyenek, nekik ezt lehet, csak egy dolog a k*f*lés és megint más h valakinek társa van, ezt próbáljam elfogadni. Persze az nem tetszene neki, ha én tennék ilyet, h fair legyen a helyzet, éppen ezért is tagadja dolgot.

2014. okt. 16. 11:35
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

tök mind1 házas e vagy nem

remélem kidobod! mert ha nem... akkor még sok sok szenvedés vár rád

2014. okt. 16. 11:54
 12/37 anonim ***** válasza:
83%

6 év házasság után derült ki,hogy 2 éve alkalmanként ilyen “szolgáltatást“ vesz igénybe.

Azonnal ott hagytam.Rá két napra elmentem az orvosomhoz tanácsért,hogy mi ilyenkor a teendő,hova menjek vizsgálatokra.Ezeket végigjártam,elvégeztettem.Hála Istennek nem hozott haza semmit!

Majd szépen elváltunk.Gyermekük nem volt.

Iszonyatosan kellemetlenül éreztem magam,szégyenkeztem,azért,hogy nemibeteg gondozóba kellett mennem ő miatta!

2014. okt. 16. 11:55
 13/37 anonim ***** válasza:
86%
Ezt én nem bocsátanám meg egyrészt mert fizetőshöz ment, másrészt hogy rendszeresen. Azonnal kiraknám mint macskát.
2014. okt. 16. 11:57
 14/37 anonim ***** válasza:
89%
A te párod egy genetikai hulladék.Nem is értem mit érdekel téged mások mit gondolnak.Szerinted ez normális??és még fogadd is el.Na amikor kiderült kapartam volna ki a szemit és már bottal üthetné a nyomom.Még,hogy nekik ezt lehet,te meg várd ölbetett karral..akarom mondani sodrófával..hagyd ott
2014. okt. 16. 12:01
 15/37 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom azért ment fizetőshöz ,mert azonnali szexet akart ,nem akart szeretőt ,udvarolgatást ..stb .. Ez mindennel együttvéve ocsmány egy dolog .Ha valami problémája volt ,ha úgy érezte nem adsz neki eleget szexuális téren ,veled kellett volna megbeszélnie ..nem prostihoz fordulni :/ ..
2014. okt. 16. 12:01
 16/37 anonim ***** válasza:
92%

"a férfiak genetikailag ilyenek"

Nem. Nem ilyenek.

2014. okt. 16. 12:06
 17/37 anonim ***** válasza:
84%

Az én kérdésem, hogy miért nem dobtad ki egyből?

Édesem próbáld elfogadni, hogy bármikor-bárkivel megcsallak.

2014. okt. 16. 12:07
 18/37 anonim ***** válasza:
84%
Egy egyenrangú kapcsolatban nincs olyan hogy férfinak ezt lehet nőnek meg nem. Akkor az a kapcsolat nem egyenrangú. Nekem nem férne bele egy kapcsolatba harmadik személy, még ha fizetős akkor sem. Sőt. De már önmagában a nekem lehet neked nem típusú hozzáállás miatt sem tűrném el a dolgot.
2014. okt. 16. 12:08
 19/37 anonim ***** válasza:
77%
Azonnal dobnám ki, ez nem is lehet kérdés!!!!! Remélem nálad sem az?
2014. okt. 16. 12:09
 20/37 anonim ***** válasza:
70%

Első körben bejelentkeznék egy teljes kivizsgálásra, ki tudja, milyen nemi betegségeket hozott haza, és adott át nekem...

Aztán persze repülne a pasi!

2014. okt. 16. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!