Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Kedves férfiak! Ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak! Ha kiderülne, hogy a feleségetek megcsalt benneteket, mit csinálnátok? Megbocsájtanátok neki vagy elzavarnátok?

Figyelt kérdés

2014. okt. 15. 15:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%
Ez nem fekete-meg fehér, nem mindegy, hogy 1x kaland volt, van-e gyerekünk..stb. Nekem volt egy exem aki fűvel-fával lefeküdt na ő repült is. Engem meg egy nő tudott eddig elcsábítani, sajna pont a párom terhessége alatt volt és már nem bírtam a sok nélkülözést szóval ennyit simán vissza adhat jogosan a párom... De ha titokban évekig szeretőt tartana az más.
2014. okt. 15. 16:14
 12/20 anonim ***** válasza:
Ez nagyon sok mindentől függ. Egyszeri alkalom volt e? Egy emberrel vagy többel? Rendszeres volt e? Én adtam e okot rá, hibás lehetek e? Nem hanyagoltam e el? Lehetne olyan opció, hogy kidobnám és prig aláznám, de lehetne olyan is, hogy szépen megpróbálnám megbeszélni vele a dolgot. Szeret e még, mit kellene változtatnunk.
2014. okt. 15. 16:27
 13/20 anonim ***** válasza:
13%
Hát utoljára még gumival megraknám rendesen, utána hozzávágnék egy húszezrest, csak hogy lássa, kivel van dolga, majd közölném vele, hogy annyi időd van, ameddig elszívom, és rágyújtanék egy jó piros Lucky Strike-ra.
2014. okt. 15. 16:51
 14/20 anonim ***** válasza:
81%

#8: Konnyu dobalozni azzal hogy valas, ennyivolt, ha az ember meg nem volt hazas... de ha valakivel felepitesz egy kozos eletet, kitartotok egymas mellett tobb hullamvolgyben, mindenfelen keresztul, es akkor egyszercsak egy botlas?

Emberbol vagyunk, mindenkinek lehetnek pillanatnyi elgyengulesei. Es itt hazassagrol beszelunk, nem egy futo parhonapja meglevo kapcsolatrol, ahol meg viszonylag konnyen mondja az ember, hogy akkor viszlat, massal kezdem elolrol.

Azert rugjak fel tizenakarhany evet, mert egyszer gyenge volt/hulye volt?

Hogy egyszer pont volt egy gyenge pillanat es pont volt mellette valaki aki elt vele?

Mikozben a merleg masik serpenyojeben ott van tobb ev gondoskodasa, aldozatvallalasa egymasert?

Nem, en ha ilyen eset van legalabbis megprobalnam hogy fel tudjuk e dolgozni.

Az minosegileg mas eset ha valaki tudatosan rendszeresen felremegy, hazudik, becsap, mert akkor nem csak mint no teved meg, de mint ember se tisztel.

A hazugsag, a bizalommal visszaeles, az jobban fajna.

Node szerencsere meg nem kellett elesben dontenem :)

2014. okt. 15. 16:54
 15/20 anonim ***** válasza:
8%

ma 16:54

Tehát ha valakivel lehúzom tizenakárhány évet, akkor félrekúrhatok, mert hát bocsi, így alakult, különben is, itt a közös élet, és az amúgy is járt nekem?

Jogos, jogos.

2014. okt. 15. 17:03
 16/20 anonim ***** válasza:
47%

Azoktól kérdezném, akik azt írták, hogy még utoljára lefeküdnének vele:

hogy tudtok szeretkezni olyan emberrel, akitől a hányinger kerülget? Gyomor kell hozzá, hogy lefeküdjek bárkivel, akihez nem fűz érzelem, szerelem. Vagy igénytelenség? Nem tudom, de szerintem nem normális, nem egészséges olyannal lefeküdni, akibe nem vagyok szerelmes.

2014. okt. 15. 17:24
 17/20 anonim ***** válasza:
69%

"Hogy egyszer pont volt egy gyenge pillanat es pont volt mellette valaki aki elt vele?"

Gyenge pillanat????

Lefeküdni valakivel hosszú percek sorozata.

Meg is kell szervezni az egymáshoz eljutást, oda kell menni, stb stb. Ez nem gyenge pillanat, ez akár órák cselekménye is! És ezalatt egyszer sem jutott eszébe, hogy helytelenül cselekszik???

LAPÁT!

2014. okt. 15. 17:25
 18/20 anonim ***** válasza:
59%
Látom itt a legtöbb válaszoló kis pattanásos tini fiúcska akiknek gőze sincs milyen sok évig élni valakivel, amikor megszokássá, rutinná válik minden... Tehát tényleg korrekt képet kaptunk a helyzetről :D
2014. okt. 15. 17:54
 19/20 anonim ***** válasza:
73%

Én feleség vagyok, de ismerem a férjem véleményét a kérdésben.

A férjem ugyan nem tudna kirúgni, mert az én házamban élünk, ő szedné a cuccát és elmenne, majd elválna tőlem.

Jóban-rosszban, gazdagságban-szegénységben, egészségben- betegségben hűségesek maradunk, és szeretjük egymást, életünk végéig. Ez volt az ígéret. Ha ezt megszegném, repülnék, ahogy fordított esetben ő is. Nem tudna már szeretni ilyen esetben, ahogy én sem őt, és a bizalom örökre elveszne. Anélkül meg semmi értelme nyűglődni...

Én megmondom őszintén, nem is tudnék FÉRFIKÉNT tekinteni rá, tisztelni, ha ilyesmit elnézne. Igénytelennek tartanám.

2014. okt. 15. 19:41
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit, hogy nem lényeg hányszor történt megcsalás. 1 éjszaka után ugyanúgy repülnék én is ahogy a férjem is. Aki nem képes hűséges lenni, az ne házasodjon. 1 szex is hűtlenség, meg egy hónapos/éves viszony is.
2014. okt. 15. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!