Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek ha a felesegetek nem dolgozna es kozben a facebookon pasizna?
Figyelt kérdés
Ket gyerek van. Azt mondta hogy szeretne a haztartast vezetni. Voltak jelek amik arra utaltak hogy sumakol valamit. pl. a gyereket 4-ig otthagyta az oviban annak ellenere hogy delben varta szegeny gyerek nem tudta mivan agynemu sem volt az oviban neki mert delig van.Az ovono nem erte el telefonon. Ezutan kiderult hogy a facen beszel egy ferfival talalkozgat vele. Ti mit csinalnatok?2014. okt. 13. 11:26
1/10 Bence_ válasza:
Elbeszélgetnék vele a céljairól
2/10 anonim válasza:
Beadnam. Valopert. Onnantol annyit facebookozik, amennyit akar,
3/10 anonim válasza:
Én is elbeszélgetnék vele, hogy vagy változtat, vagy akkor viszont látásra, mert ennek igy értelme nincsen. Főleg meg még ha a gyereket is hanyagolja a pasizás miatt, na arra nincs mentség. 30N
5/10 anonim válasza:
Megbeszélnénk, hogy ki hogyan képzeli el a jövőt. Ha ő mással, akkor menjen. De ne sumákoljon, meg hazudozzon és találkozgasson mással a hátam mögött.
Egyébként meg dolgoznia kéne, legalább valami részmunkaidős állásba, és akkor jobban lefoglalná magát.
6/10 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy a kérdésed irónián alapul! Mit csinálj? Bundás kenyeret! :D
Na ne!
7/10 anonim válasza:
Egyébként pedig gondolom nem kanasztázni járnak össze......
9/10 Csak egy Jack gazda válasza:
én?? kivágnám de úgy hogy lába nem éri a földet mi az hogy nem dolgozik???
10/10 anonim válasza:
nekem is két gyerekekm van én is facezek de nem mindg nem állandian . napi 1 ora max. ezen kivül mást is csinálok. ha már igy alakult akkor vagy net lemondas vagy válás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!