Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy a férjem kihasznál, anélkül, hogy nyomoznék utána?
Figyelt kérdés
Több ismerősöm szerint a férjem csak azért van velem, hogy legyen, aki főz, mos, takarít, amíg nem talál mást. Azt állítják, hogy ő mondta nekik. Csináltam pár dolgot a közelmúltban, amit nem kellett volna és most nem épp a legjobb a kapcsolatunk. Ha igaz, amit mondanak, akkor nem akarok nagyot koppanni, de ha nem és nyomozok utána, hagy meggyanúsítom, akkor esélyem sem lesz helyrehozni a dolgokat.2014. okt. 12. 18:21
1/14 anonim válasza:
Arról az asszonyról szoktak ilyet mondani akit semmibe nem néznek. Nyomozás nélkül is beláthatnád, hogy ez van. Ha nem akarsz még nagyobbat koppanni, add be a válópert.
2/14 anonim válasza:
"Csináltam pár dolgot a közelmúltban, amit nem kellett volna"
A helyedben inkább örülnék, hogy nem rúgott ki!!
(Gondolom megcsaltad párszor.)
3/14 A kérdező kommentje:
Nem csaltam meg. Pont fordítva. Én voltam féltékeny és túlzásokba estem.
2014. okt. 12. 18:31
4/14 anonim válasza:
Van egy kis üldözési mániád úgy látom... Ha nincs meg a bizalom kettőtök között akkor, úgy is tök mindegy, mert ennek a kapcsolatnak nincs jövője.
5/14 anonim válasza:
Az alaptalan féltékenység tönkre teheti a kapcsolatotokat. Ne az ismerősök pletykáira hallgass. Bízz a férjedben.
Ezen az oldalon sok az elvált nő, akik az ellenkezőjére biztatnak. Na hallgass rájuk, és ne kezdj nyomozgatni.
6/14 anonim válasza:
Csak érzed, hogy szeret-e vagy csak házvezetőnőnek kellesz? Nem kell ehhez nyomozni. Ezt érzi az ember, hogy a másik szereti-e, törődik-e vele, fontos-e neki, stb.
7/14 A kérdező kommentje:
Most nem érzem, mert haragszik. Külön alszunk, mosolyszünet van, de érthető okokból.
2014. okt. 12. 19:16
8/14 anonim válasza:
Még is mit csináltál amit nem kellett volna????
Csak hogy tisztábban lássunk,és akkor talán konkrétabban tudunk Neked segíteni nem csak ilyen közhelyes válj el,beszéljétek meg000 válaszokat kapsz.
9/14 anonim válasza:
Honnan tudhatNÁNK mi, aki egyikőtöket sem ismerjük, hogy a férjed kihasznál? Több ismerősöd szerinti pletyka nagy ívben leszrva. Van valami egyéb kérdésed, amiben segíthetünk??
10/14 anonim válasza:
Szóval az ismerőseid szerint téged csak kényelemből tart, miközben mást keres, te pedig úgy érzed, hogy mást keres melletted, és emiatt féltékeny vagy. A két oldal mintha egybevágna. Az ismerőseid valószínűleg nem azon élvezkednek, hogy jól szervezetten ilyen pletykákkal rombolják a tökéletes kapcsolatokat. Nagyon könnyen észre lehet venni, ha ezek a pletykák valósak: mégis milyen a kapcsolatotok? Valóban csak főzöl mosol rá, vagy megbecsülést és szeretetet is kapsz érte? Nyomozás nélkül is rájöhetsz magadtól. Ha kényelemből van veled, akkor a legminimálisabb energiát öli a kapcsolatba, és a legtöbb szabadidejét/pénzét/érdeklődését a rajtad kívüli világnak szenteli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!