Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha egy nő azt mondja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő azt mondja, hogy megcsaltalak, utána meg állítja az ellenkezőjét az mit jelenthet?

Figyelt kérdés
2014. aug. 20. 07:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%

Azt hogy nem is csalt meg csak be akart pánikoltatni.

VAGY

megcsalt de hirtelen osszezavarodik es tagadja.

Egyenfuggo, melyik johet szóba.

2014. aug. 20. 07:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az azt jelenti, hogy valamelyik állítása nem igaz.
2014. aug. 20. 07:39
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

Azt, hogy valami nincs rendben a kapcsolattal és sűrgősen változtatni kell, mielőtt ez tényleg bekövetkezne.

Amúgy tuti csak kamu, a csajok nem mondják el soha ha megcsalták a csávót, kizárólag ha kiakarják dobni, vagy már újat találtak.

2014. aug. 20. 07:40
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Fájdalmat akart okozni, mert megbántottad. Akarta, hogy neked nagyon fájjon maga az érzés.
2014. aug. 20. 09:22
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem megcsalt, velem volt ilyen. A pasim átvert, megcsalt stb, de én vele maradtam, majd lesz valahogy alapon. Aztán jött egy srác, és elmondtam a pasimnak, hogy bibí, én is olyan rossz ember vagyok, mint te. Sírt, zokogott, térdelt, hogy bocsássak meg és ne csaljam meg újra. Aztán a fejéhez vágtam, hogy ja, mégse csaltalak meg, aminek nagyon örült. Aztán szakítottam vele:D
2014. aug. 20. 09:39
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
Így vagy úgy, de játszmázik. Gáz.
2014. aug. 20. 10:41
 7/13 anonim ***** válasza:
11%

ma 09:39

Degecről jöttél? :D

2014. aug. 20. 12:05
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,melyik állítása hamis,de maga a tény,hogy nem őszinte hozzád és játszik veled,elég szomorú.Nekem nem kéne egy ilyen kapcsolat,mert nincs meg benne az őszinteség és a bizalom,ami alap lenne.
2014. aug. 20. 13:03
 9/13 anonim válasza:
Ha szereted s ő is szeret,és értékes emberkéről van szó, megér egy hosszabb a dolog beszélgetést, amiből kihámozhatod az igazságot.Ha bármelyik feltétel nem áll fenn, valószínűleg a szakítás lesz a megoldás.
2014. aug. 23. 08:58
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalt es elmondta amin nem lehet valltoztatni.Megbanta es taktikat valltoztatott.Amikor nagyon jo es oszinte egy kapcsolat, ilyen dolgokkal nem szabad jatszani.Az o reszrrol santit valami.
2014. aug. 24. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!