Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségként nem mondhatom meg a páromnak, hogy ne igyon alkoholt ha még autóba ül utána?
Én bárkire rászólok, hogy ne vezessen, ha ivott :D Szóval igen, megmondhatod neki.
Nálam ez alap. És nem is ülök olyan mellé be az autóba, aki ivott.
Mondd meg a férjednek, hogy üzened a barátainak, ha történik a férjeddel egy autóbaleset, ami mondjuk szerencsés lesz, mert nem hal meg senki, de teszem azt a férjed, vagy bárki más belerokkan, akkor két választásuk lesz:
1, Menni pereskedni.
2, A rokkant férjedet ápolni.
Na ugye, hogy egyiket se vállalnák az "okos" barátok? Valahogy próbáld a férjedet rávezetni, hogy ezek az emberek nem a barátai. Elmehet velük kocsmázni, de hívjanak taxit, vagy oldják meg a hazajövetelt máshogy: esetleg aludjanak valamelyiküknél, aki a közelben lakik.
Ne ostorozd őket, de szépen, finoman próbálj rá hatni, hátha használ.
A ferjed nem papucs, hanem balek, mert nem tud a cimboraknak annyit osszehozni, hogy dobjuk ossze a soforsegelyre valot es mindenki ihat amennyit akar.
40F
Most nem azért, de az ilyen idiótákat miért is nevezed a barátainak? Maximum haverok, abból is a silányabbik fajta.
Továbbá ha a férjed ittasan belemegy mondjuk az én autómba, és a családomnak baja esik, akkor a haver majd oda fog-e állni elém, hogy azt mondja: "igen, én voltam az aki felbujtotta, nekem köszönheted, hogy kerekesszékben kell tovább élned"...
Vagy a párod lesz-e olyan tökös, hogy (szintén legetséges verzió) elviselje, ahogy a szemébe mondom, hogy "miattad halt meg a kislányom, és nemsokára úgyis tudni fogom, hol laksz..."
Akkor is ilyen felelőtlen befolyásolható pecs volt, amikor összejöttetek, vagy idővel hülyült meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!