Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért lenne gáz, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lenne gáz, hogy minden nap beszélünk telefonon?

Figyelt kérdés
Férjem dolgozik, én a kisbabánkkal vagyok itthon. Úgy alakult, hogy szinte minden nap ebédszünetben rám csörög, megkérdi, mi van velünk itthon, megemlíti, hogy milyen napja van. Nyolc éve együtt vagyunk, négy éve házasok, nincs rózsaszín köd, de szeretjük egymást. Már megkaptam emiatt, hogy rátelepszem (ő hív fel, önként), megfojtjuk egymást, hogy ez gáz és nem normális. Általában lerázom magamról, de kezd nagyon bosszantani.
2014. okt. 10. 12:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igaz mi nem telefonon kommunikálunk, mármint nem szóban, de mégis kb egész nap kapcsolatban vagyunk.. Viberen, és messages-en, nem érzem gáznak...

Es az se érdekel ki mit gondol

2014. okt. 10. 17:54
 12/13 anonim ***** válasza:
Gép előtt dolgozunk, egész nap fut a skype és bár nem beszélgetünk egész nap, de az esély és a kapcsolat meg van rá. Ha valami történik, írunk egymásnak. Nem napi egyszer. 5 éve vagyunk így. Amikor a koliban tnaultam 4 éve, akkor is így csináltuk. Köszönjük, jól vagyunk. :D
2014. okt. 13. 11:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem aki ezért csesztet, az irigy. :D

Teljesen normális... mindenki másként kommunikál. Van, aki egész életében nem mondja ki a szüleinek, hogy szereti, a párjának is ritkán. A pasim naponta többször és ezzel is kelt.

2014. okt. 13. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!