Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért lenne gáz, hogy minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lenne gáz, hogy minden nap beszélünk telefonon?

Figyelt kérdés
Férjem dolgozik, én a kisbabánkkal vagyok itthon. Úgy alakult, hogy szinte minden nap ebédszünetben rám csörög, megkérdi, mi van velünk itthon, megemlíti, hogy milyen napja van. Nyolc éve együtt vagyunk, négy éve házasok, nincs rózsaszín köd, de szeretjük egymást. Már megkaptam emiatt, hogy rátelepszem (ő hív fel, önként), megfojtjuk egymást, hogy ez gáz és nem normális. Általában lerázom magamról, de kezd nagyon bosszantani.
2014. okt. 10. 12:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%

???

engem is egyszer felhív ebédidőben.

de vannak napok, amikor reggel is felhív, vagy én őt, meg elindulásnál is. Hát, szeretjük egymást :)

2014. okt. 10. 12:23
 2/13 anonim ***** válasza:
80%

Ahogy a szexuális szokásotok is a magánügyetek, a kommunikációs szokásaitok is. Ti alakítottátok ki,ezek szerint jól esik nektek többször beszélni egy nap.

Miért hallgatsz mások véleményére? Miért mások véleménye alapján döntesz arról jó-e valami az életetekben vagy sem?

Persze vannak olyanok akiknek kevesebb is elég, de hát mit számít ez nektek? :D

2014. okt. 10. 12:30
 3/13 anonim ***** válasza:
65%

Nincs ebbe semmi. Én is mindennap beszélek a párommal, igaz még nem vagyunk házasok, de már terveinkbe van hogy jövőre összekötjük az életünket papíron is :)

Viszont én 3 műszakban dolgozom, a párom meg 12 órázik, és sokszor amikor ő este hazaesik akkor nekem kb 20-30 percem van beszélni vele, indulásig és sokszor mi egymást felhívjuk és ameddig én beérek addig telefonon beszélgetünk egymással, a dolgokról. De van amikor napközben is felhív engem, mivel nincs fix szünetünk, meg semmi, így én megszoktam csörgetni és ő meg visszahív engem ha épp olyan munkafolyamata van ahol megtudja engedni magának a telefonálást meg nekem sem kell egész nap az sz.gép felett görcsölnöm meg figyelni a gyártási folyamatot akkor is szoktunk beszélni telefonon ha mindketten ráérünk. Persze ha olyan szakba vagyunk mindketten hogy a nap többi részét együtt töltjük, pl ha ő pihenős, én meg reggeles vagyok, akkor szinte az egész délután és este a miénk, akkor nem szoktunk telefonon beszélni, maximum akkor ha munka után megyek boltba és megkérem hogy jöjjön el értem kocsival, vagy más egyéb olyan dolog van amit ott a városban munka után kell intéznünk és megbeszélni hogy műszak végén elém jön, tehát olyankor csak akkor hívjuk fel egymást ha tényleg olyan téma van amit meg kell beszélni.

Mi 5 éve vagyunk együtt, 3 éve élünk együtt, a házasságot jövőre tervezzük, gyerekünk sajnos még nincs, és úgy néz ki hogy nem is lehet mert vannak olyan gondjaim ami végett lehet csak lombikkal jöhet össze a baba mert 2 szer már összejött egyszer még amikor összeköltöztünk de sajnos elvetéltem, akkor a gond az volt hogy nagyon szerettem bicajozni és volt egy hatalmas balesetem amikor megcsúsztam az úton és be a több mint 1 méteres árokba, akkor sajnos kéztörésem is volt, meg 2 bordám is megrepedt, több napig voltam kórházba evégett, és a baba is akkor ment el :,( A második terhesség meg tavaly ilyenkor jött össze, akkor nagyon vigyáztam, nagyon boldog voltam, de sajnos akkor is elment a baba annak okát senki sem tudja, pedig nagyon odafigyeltem, és vigyáztam magamra, nehogy valami baj legyen. Azóta meg semmi esélyünk nincs, több orvosnál is voltam vele, de mindenki azt mondta hogy ott annyira összejöttek a dolgok ugye a két vetélés, meg cisztám is volt már 6 éve, ami szintén gondot okozott, meg sajnos egy durva fertőzésem is volt még 16 éves koromban ami végett nem biztos hogy természetes úton összefog jönni a terhesség. :S

Egyenlőre ez a helyzet velünk de engem például senki em hord le azért hogy mindig sokat beszélek a párommal, szeretjük egymást, a rózsaszín ködös időszak már rég vége lett, de egymás nélkül 1 napnál tovább nem tudunk meglenni.

2014. okt. 10. 12:37
 4/13 anonim ***** válasza:
65%

Hűha, mi egy nap többször is felhívjuk egymást a férjemmel. Ráadásul több, mint 10 év együttlét után is. Akkor mi nagyon gázok vagyunk? :S Hiányzunk egymásnak és kész, úgyhogy hívjuk egymást. Szerintem ez inkább jó.

Akik ezért piszkálnak, azok szerintem csak féltékenyek.

2014. okt. 10. 12:49
 5/13 anonim ***** válasza:
65%

Lehet, hogy irigyek:)))

Szerintem nincs ebben semmi...

2014. okt. 10. 12:55
 6/13 anonim ***** válasza:
65%
Aki kötekedik, annak meg lehet mondani, hogy nektek így jó, és semmi köze hozzá. Miért hagyod magad? Engem annyira hidegen hagyna a dolog, hadd puffogjanak miatta, kit érdekel. Mi is többször beszélünk egy nap, a barátnőim van, hogy cukkolnak miatta, de ez van, nekünk így jó, és kész, nem veszem magamra.
2014. okt. 10. 12:57
 7/13 anonim ***** válasza:
91%

első válaszoló vagyok, miért is lettem lepontozva? Mert mi is többször beszélünk telefonon. Semmi kivetnivaló nincs ebben.

köszi a lepontozást, akármelyik hülye is tette

2014. okt. 10. 13:01
 8/13 anonim ***** válasza:

Mi 26 éve vagyunk házasok, de ebédidöben mindig telefonálunk egymásnak.

Többen megjegyezték, hogy ennyi idö után ilyen szerelmesnek lenni nem "illik", mi meg nem foglalkozunk velük, ha nekünk megfelel, akkor másnak semmi köze ehhez.

2014. okt. 10. 13:38
 9/13 anonim ***** válasza:
Mi egyszer reggeli után (korán megy munkába) és egyszer ebéd után is beszélünk. Ez általában mindig megvan, ezen túlmenően van amikor délután is, illetve ha több történés van, akkor még többször is. De a napi átlag 2-3. Mivel nem 20 perces telefonálások, ezért igazán beszúrhatóak, már csak azért is, hogy tudja a másik fél, hogy minden rendben.
2014. okt. 10. 13:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Mi is napi többször beszélgetünk, nekünk ez így felel meg. Senkinek semmi köze hozzá, hogy milyen gyakran beszélgettek, szerintem ez a normális.
2014. okt. 10. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!