Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már valaki a Rosabella Szalonban menyasszonyi ruhát nézni?
Figyelt kérdés
Úgy látom, ez új szalon, van már róla valakinek tapasztalata? Milyenek a ruhák és az árak?#szalon #Rosabella
2014. okt. 9. 18:36
2/6 anonim válasza:
ami budapesten van?
kb úgy éreztem magam mint a petty women-ben julia roberts amikor elment ruhát vásárolni és kinézték a boltból.(hozzàteszem, normálisan felvoltam öltözve, nem alpàri a stilusom)
3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ugyanott jártál-e, én azóta elmentem és semmi ilyet nem tapasztaltam. Voltam már pár helyen, kinézetre ez a legszebb szalon, ahol eddig jártam. Az eladó csaj tök kedves, közvetlen volt, mindent meg mertem kérdezni, semmi rossz élményem nem volt. Szerintem vissza is megyek, mert gyönyörűek a ruhák, minden új. A helyhez képest amire számítottam az árak meg nagyon jók!
2014. okt. 16. 18:04
4/6 anonim válasza:
Az ár engem is érdekelne. Tudnátok ra példát mondani?
5/6 anonim válasza:
Én sem hallottam jókat! Barátnőmet szó szerint üldözték, hogy foglalja le a ruhát, amit kinézett...kb. 4-szer hívták fel, hogy ha nem foglalja le, akkor "elveszíti" a ruhát! Nagyon nyomulnak...
6/6 anonim válasza:
Milyen áron lehet ott ruhát bérelni? Tetszenek de félek, hogy nagyon drágák lesznek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!