Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házastársi kötelesség?
Hogy vagytok azzal a dologgal, h házassági kötelesség? Konkrétan értem azt ezalatt, h mi van akkor, ha egyikőtök a sok munkától, koránkeléstől, vagy a gyerekneveléstől hullafáradt napokig, a másik meg nagyon rajta lenne a szex témán?
Ha két ember párkapcsolatban van, akkor elvileg hűség van köztük.Vagyis ha én elvárom a páromtól h hűséges legyen akkor az azt jelenti, hogy akkor is "együtt kell lenni" vele mikor én fáradt vagyok, vagy más dolog érdekel, mondjuk hobbi, v vmi elfoglaltság?
Mi a jó megoldás ilyenkor? Hullafáradtan szexxelni, vagy halasztani "friss" időre és kínozni a másikat a cölibátussal?
Muszáj mindig a testünket odaadni a társunknak, akkor is amikor mi époen nem szeretnénk?
Párkapcsolatarról szól, h nem rendelkezek asaját testem fölött, finomítva: más is rendelkezik a testem fölött?
Nem dönthetek h a testem fölött?
A kérdés mindenféle vicc és rosszindulat nélkül írtam!
Mennyi önbecsülése lehet a kérdezőnek, hogy ez egyáltalán felmerül benne?
Jóféle házasság lehet a tietek is...
Néhányszor még ok, hogy fáradt. De ha MINDIG a másik kell kezdeményezzen, mert magától a párjához sem ér, és MINDIG elutasítás a válasz, mert fáradt, fázik, melege van, fáj a feje, fáj a foga, nincs kedve, izomláza van, stb... akkor az egy idő után alaposan hazavágja az ember lányának/fiának önbizalmát, önbecsülését.
Ilyen esetben nem kell csodálkozni és válással fenyegetőzni, ha a párod szeretőt fog keresni kizárólag szexre.
Ez manapság már nincs így, egyikőtök sem köteles azonnal ugrani, csak mert a másik szexelne!
Na, állj, azért fáradtság és szórakozás közt pl. van különbség.
- Imádok írni, énekelni meg zenét hallgatni, de ha közben a párom leteper, akkor kis hessegetés (csak, ezt az egy mondatot hadd írjam le, pl.) után simán benne vagyok.
- Viszont ha hullának érzem magam, akkor megmondom neki, hogy ma ne, mert elalszok, de adok alternatívát, pl. reggel, vagy holnap este simán
Cölibátus?
- Van kezetek, szátok, használjátok azt. KEvésbé fárasztó, mint egy sima menet, de átmeneti kielégülésnek megfelel (akinek nem, ássa el magát :D )
Nem, a párkapcsolat nem CSAK kettőtökről szól, az ÉN is helyet kell kapjon, különben sérül a dolog. Így, természetesen dönthetsz a tested felett, de BESZÉLD MEG VELE! Nem nyavalyogva, hanem pl.
- Figyu, szívem, álmos/fáradt/beteg vagyok, most nincs kedvem szeretkezni. Ha annyira kivagy, segítek rajtad, de a szexet mellékeljük.
Ennyi, ha NORMÁLISAN lekommunikálod a másik felé a dolgot - és ő sem sülthlye, vagy önző dög -, akkor nem lehet baj.
Köszi a válaszokat! Nagyon tartalmas, és tanulságos volt!
Munkaidő változás volt a munkahelyen és jóval korábban kell kelnem azért írtam, rohadt nehéz átszokni. De van más is a háttérbe h én soha se kezdeményezhetek, mert a párom mindig megelőz. Nincs bajom a szexxel, csak van mikor más dolgokba vagyok elmerülve, más érdekel, hobbi, vagy szeretném kikapcsolni az agyam, ő meg egyből rámvetné magát, amit úgy élek meghelvesztem a szabadságom. Szerintem mindkettőnkek változtatni kell, meg még azt is ki kell találni, h azt a sok mindentamit egy napba bele kéne tenni hogy pakolásszak mert most minden össze vissza van és legjobban az alvást kívánom meg az egyedüllétet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!