Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A vőlegényem szerelmes az exébe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A vőlegényem szerelmes az exébe?

Figyelt kérdés

A vőlegényem exe fél éve összejött a legjobb barátjával, most lesz az esküvőjük pénteken. A párom már totál rá van kattanva a dologra, hetek óta ajándékokat nézeget. Mondta, hogy olyan boldog, hogy a legjobb barátja mellett most már végleg lesz valaki, mert a srác konkrétan depressziós volt, hogy az előző barátnője szakított vele. A párom meg az exe amúgy sem jöttek ki jól, mondta, hogy látta a csajon meg a barátján, hogy bejönnek egymásnak, de egyik sem mert lépni, nemhogy őt fogják megbántani. (A csaj konkrétan el is mondta a páromnak két éve, hogy ne haragudjon, de szerelmes a legjobb barátjába, és szakítani szeretne. Fél évre rá szét is mentek)

A párom totál rá van kattanva a témára, már vett egy halom ajándékot (személyre szólóakat is csináltatott, meg háztartási gépet is vett), és mindegyikről kikérte a véleményem, hogy ugye ez jó lesz. Nekem már kicsit ment az agyamra, mert nekünk csak egy év múlva lehet esküvőnk leghamarabb, és picit irigykedek a másik csajra.

Egy barátnőm viszont felvetette, hogy a párom tuti szerelmes az exébe, nem a gyerekkori legjobb barátját szeretné boldognak látni.

Amiket az exéről meg a kapcsolatukról mesélt, kétlem, hogy visszavágyna hozzá. Meg akkor szerintem nem is akarna elmenni az esküvőre, nemhogy várná.

Tényleg az exébe szerelmes, és én csak pótlék vagyok?

2014. okt. 7. 14:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha pasi szemmel nézem a kérdést, szerintem még gondolatban hátba is veregeti magát, hogy milyen fasza gyerek volt, hogy annyi ideig járt a lánnyal, hogy a legjobb barátjával összemelegedjenek ráadásul mikorra eljött a szakítás ideje minden szívfájdalom nélkül tudta "átpasszolni".

A kérdésre válaszolva pedig, nem, nem szerelmes szerintem az exébe, inkább örül a boldogságuknak és ő próbál a legjobb barát lenni azzal, hogy a legjobb ajándékot adja. A barátnőd pedig túl sok szappanoperát néz. Elvonóra kéne küldeni, nulla tv és regény.

2014. okt. 7. 16:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is álcázni akarja azt, hogy rosszul esik neki.

Ezért le leszek pontozva, de: nekem exem a nyáron nősült meg. Én szakítottam vele, azóta boldog vagyok mással, összeköltöztünk, de azért rosszul esik, hogy nekem eljátszotta a szegény szerencsétlen depressziós pasit, mert én csúnya, gonosz néni lapátra tettem, aztán egy év múlva meg már nősül és mindenki el van szállva az új csajtól, hogy mennyire szeretik egymást. Mondom ezt úgy, hogy egy percig nem mennék vissza az exemhez, csak vannak dolgok, amikhez idő kell, mire az ember megemészti. Bizony rosszul esett a tudat, hogy ennyire pótolható/feledhető vagyok. (3 évig jártunk együtt)

Nem vagy pótlék! Hagyd, hogy az ajándékozással vezesse le a feszültséget és inkább támogasd, vond be jobban a ti esküvőtök előkészületeibe.

2014. okt. 7. 16:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Én sem értem a barátnőd logikáját.
2014. okt. 7. 18:30
 14/15 anonim ***** válasza:
44%

Te vagy az a csaj, akinek nem lehet hosszú menyaruhája, mert a pasija exének is hosszú ruhája lesz??

Igen pótlék vagy! Jó reggelt!

2014. okt. 7. 20:46
 15/15 anonim ***** válasza:
2014. okt. 7. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!