Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vőlegényem szerelmes az exébe?
A vőlegényem exe fél éve összejött a legjobb barátjával, most lesz az esküvőjük pénteken. A párom már totál rá van kattanva a dologra, hetek óta ajándékokat nézeget. Mondta, hogy olyan boldog, hogy a legjobb barátja mellett most már végleg lesz valaki, mert a srác konkrétan depressziós volt, hogy az előző barátnője szakított vele. A párom meg az exe amúgy sem jöttek ki jól, mondta, hogy látta a csajon meg a barátján, hogy bejönnek egymásnak, de egyik sem mert lépni, nemhogy őt fogják megbántani. (A csaj konkrétan el is mondta a páromnak két éve, hogy ne haragudjon, de szerelmes a legjobb barátjába, és szakítani szeretne. Fél évre rá szét is mentek)
A párom totál rá van kattanva a témára, már vett egy halom ajándékot (személyre szólóakat is csináltatott, meg háztartási gépet is vett), és mindegyikről kikérte a véleményem, hogy ugye ez jó lesz. Nekem már kicsit ment az agyamra, mert nekünk csak egy év múlva lehet esküvőnk leghamarabb, és picit irigykedek a másik csajra.
Egy barátnőm viszont felvetette, hogy a párom tuti szerelmes az exébe, nem a gyerekkori legjobb barátját szeretné boldognak látni.
Amiket az exéről meg a kapcsolatukról mesélt, kétlem, hogy visszavágyna hozzá. Meg akkor szerintem nem is akarna elmenni az esküvőre, nemhogy várná.
Tényleg az exébe szerelmes, és én csak pótlék vagyok?
A barátnőd hülye.
Mennyire logikus az, hogy ha a vőlegényed szerelmes lenne az exébe, akkor...
1. a TE vőlegényed lenne és nem az övé
2. boldogan venne ajándékokat a párnak, és nem szomorkodna.
Egyetértek az előttem szólókkal. Biztos hogy nem szerelmes belé, ha az lenne, biztos fájna neki látni ahogy hozzámegy máshoz. Ő már olyan szinten túl van rajta,hogy örülni is tud annak hogy hozzámegy a legjobb barátjához!
Nem lehet hogy a barátnőd meg rád féltékeny? Mert kicsit ez olyan összeugrasztós megjegyzés volt és lehet vmi más munkál nála a háttérben. Mert erre a szitura ép ember nem igen mondaná hogy még mindig az ex-ébe szerelmes.
Szerintem nem szerelmes belé, de lehet hogy a férfiúi hiúságának kell az a szerep hogy " ő ugyan nincs is megbántva, és nagyon örül hogy az a két ember boldog, és ennek tárgyi bizonyítékot szeretne állítani"
Lehet ezért keresi azt a bizonyos kacatot, ami méltóan bizonyítaná hogy ő örül a jelenlegi helyzetnek.
Szerintem nem szerelmes belé, de elvárja hogy senki se nézze őt vesztesnek.
Viszont csak fel ev utan sakitott a lannyal, miutan a lany megmondta neki, hogy szerelmes a legjobb haverjaba?
A volegenyed nagyon marasztalni akarta a lanyt akkor.
Baratnod nem baratno, hanem egy irigy kigyo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!