Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalas. Van kozultek olyan aki csalja a ferjet? Vagy feleseges? Miert? Es van lelkiismerete?
""Adrenalin szintbaz erdekes vagy a harmadik fel?"
Bocsi nekem ezt nem sikerült kigobózni"
Mar bocs, ebben egyetlen elutes van: egy szokoz helyett veletlen a b betu sikeredett.
(elso vagyok)
Te szórakozol egyedül.
Mi szánakozunk...
Több olyan nőt ismerek a környezetemben aki csalta, vagy csak egyszer megcsalta a férjét. Egyik sem bánta meg, de azért volt lelkiismeretfurdalásuk, mindjárt válni akartak. És nem adrenalint hajszoltak.
Kedves kérdező! És Te ismersz olyat, aki a feleségét csalja? Nahh én olyat is. Nekik viszont nincs lelkiismeretfurdalásuk. Egyszerűen csak áll a f*uk.
Négy éve csalom a férjemet, egy férfival aki szintén házas.
A részemről úgy alakult, h a fiunk születése után teljesen elhidegültünk. Három évig szex mentesen éltem, és azon kívül csak arra voltam jó, h vezessem a háztartást, és minden flottul menjen. Persze a férjem is mondhatja, h ő meg arra volt jó, h keresse a pénzt... Egyszerűen vége lett, és egy idő után már én sem akartam erölködni.
Eljutottam arra a szintre, h beleszerettem másba.
El szerettem volna válni, a férjem nem... Az anyagiak miatt. Így hát jött a csalás.
Szóval részemről szerelem, és bármikor összeköltöznék a szeretőmmel.
A szeretőm részéről viszont egy kaland. Bár négy év hosszú idő, ő nem hiszem, h érzelmileg ennyire kötődne mint én. Benne van a pakliban, h bármikor lelép. Ő mondogatja, h jó velem, sokat keres, de mindig oda jutunk, h az otthon a biztos.
Én őszinte vagyok vele, ő hazudik. Talán meg is érdemlem nem tudom. Az biztos, h nagyon sokszor nekifutottam a férjemmel, és nem akarok még több évet beáldozni, h elmondhassam, h "tisztességes nő vagyok".
"El szerettem volna válni, a férjem nem... Az anyagiak miatt. Így hát jött a csalás. "
Azt tudod, hogy a bíróság akkor is szétválaszt, ha nem akar elválni? Nem vagy odakényszerítve. Nézz szembe vele, hogy te vagy a hibás, te cseszted el az életedet, nem a férjed. Ha el akarsz válni, akkor elválsz új életet kezdesz és ennyi. De félsz tőle és inkább elbäszod azt az egészet. Lehet, hogy az életed felét már le is élted. Nem zavar, hogy csak vesztegeted azt a maradék időt? Mert boldog az nem vagy és nem is leszel az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!