Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Olyanok válaszát várom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyanok válaszát várom, akiknél már van gyerek: a férjetek heti hányszor jár el délután/este (nem dolgozni)?

Figyelt kérdés
2014. okt. 5. 11:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
59%
Kb. háromszor, ha átlagot nézünk, de változó. Kedden és csütörtökön squash-ra jár, 5 körül megy el itthonról és 8 körül ér haza. Pénteken pedig néha eljárnak bulizni, de ez nincs így minden héten. Ő 40 lesz, de a baráti kör nagy része még 30, szerencsére így őt is fiatalon tartják és kimozdítják ilyen helyekre is, különben hajlamos lenne itthon ülni mindig, ami szerintem nem jó. Én is el szoktam járni a barátnőkkel, természetesen olyankor ő van itthon a gyerekkel. Olyan is van egyébként, mikor a cégükhöz külföldi partnerek érkeznek, és őket kell elvinni szórakozni. Különösen szeretik a külföldiek pl. a romkocsma túrákat. Ilyenkor nap közben munka van, tárgyalnak, egyezkednek, este pedig elmennek velük a városba, és csak hajnalban ér haza. Ez már akkor is így volt, mikor megismerkedtünk, volt, hogy engem is magával vitt régebben, a cseheket kifejezetten bírtam. Szóval ez munka is, meg nem is, ha úgy nézzük.
2014. okt. 5. 12:47
 12/21 anonim ***** válasza:
75%
Egyszer sem.Így is sokat "csavargunk",örül ha itthon lehet.
2014. okt. 5. 13:12
 13/21 anonim ***** válasza:

Évente egy-két alkalommal megy el munkahelyi bulira.

Sosem értettem azokat a párokat akik külön buliznak.

Talán mert nem ezt láttam a szüleimtől!

A sport az természetesen más.

2014. okt. 5. 20:05
 14/21 zabmester ***** válasza:

Nem tudnám heti szintre lebontani, inkább úgy havonta egyszer. De változó, volt olyan, hogy két egymást követő napon is elment valahová, máskor meg három hónapig sehová. Mondjuk ő eléggé otthonülős, néha azért is könyörögni kell neki, hogy kettesben elmenjünk valahová (pedig ha már elmentünk, jól érzi magát, de nehezen veszi rá magát, hogy megmozduljon). Felőlem mehetne többször is, én is szoktam menni a barátnőimmel 1-2-3 hetente, nincs belőle gondja senkinek. A párom meg tényleg világ életében olyan típus volt, hogy leginkább otthon szeret lenni.

Viszont a barátaink sokszor jönnek hozzánk.

2014. okt. 6. 09:59
 15/21 anonim ***** válasza:

Olyankor csavarog, amikor szabadnapja van vagy éjszakás és én dolgozom. Ez heti 1, max 2 alkalom, de csak nappal csavizik, csak olyanokkal akiket én is ismerek, és ha én otthon vagyok és ő sem dolgozik, akkor mindig itthon van velem. Kocsmázni kb kéthavonta egyszer, de mivel én ott dolgozom, akkor megy mikor én vagyok bent, más kocsmába egyáltalán nem jár. Haverok inkább hozzánk jönnek át.

De amúgy mindenhova együtt megyünk, ő úgy van vele hogy ha valahova nélkülem megy el, akkor azt már nem is élvezi annyira.

2014. okt. 6. 10:03
 16/21 anonim ***** válasza:
kb 3 havonta szórakozik kicsit,heti 2x edzésen van,de igazából estére mindig hazajön,legkésőbb fél 7re-akkor vacsizunk-3 gyerek van
2014. okt. 7. 08:32
 17/21 anonim ***** válasza:
2 pici gyerekünk van és a férjem elég sokat eljár itthonról, mert az itteni civil élet meghatározó alakja, sokat tesz a közért :) Ezenkívül zenél is, tehát minden péntek este/éjjelig próba, mondjuk havi 1 koncert, az nyilván hajnalig, meg ha átlagolni akarok, akkor olyan heti 2-3 alkalom a civilkedés, hol több, hol kevesebb. És ez már nagyon le van minimalizálva, mióta gyerekek vannak, ő ilyen sajtkukac típus :D
2014. okt. 7. 14:06
 18/21 anonim ***** válasza:
50%
Nem sajtkukac,csak jobban érzi magát máshol,mint otthon .
2014. okt. 8. 06:43
 19/21 anonim ***** válasza:
Nyilván meg tudod ítélni ezt pár mondatból :-) Amúgy felénk ő még a keveset eljárós, a többiek ennél többet mennek, a feleségeik nem bánják. Ilyen is van, nem csak az otthonülő típus, ettől még működhet egy kapcsolat.
2014. okt. 8. 08:11
 20/21 anonim válasza:
A férjem min. 2-szer nincs itthon este, mert táncpróbán van. Kb. 23-kor ér haza. 3 gyerkőcünk van, 6, 4, másfél évesek. Mostanában néha én is kiruccanok egy-egy táncházba, koncertre. Együtt sajnos ritkán, mert nincs a közelben nagymama. Nekem nincs ezzel problémám.
2014. okt. 9. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!