Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4-5 hónap különlét mennyire visel meg egy
kapcsolatot/házasságot hogy 1 hónapban egyszer vagy
kétszer lehetne csak találkozni, pár nap erejéig?
Tapasztalat?
Hát amilyen idegbetegnek tűnsz az előbbi reakciód után, én örülnék is ha havonta csak 1-2 napot látnálak.
2014. okt. 2. 09:30
Akkarmilyen jo legyen egy hàzassàf szerintem megviseli,bàr ez a hàzzasag erõsėgetol is fugg!en 3 honapot voltam kulon a pàromtol amikor vissza tertem minden nagyon jo volt nem tavolodtunk el.
Na de visszont..... ez egy dolog... azt higg mit csinalt 3 honapig az titok... vagy eppen en mit csinaltam.... csak probalunk abban bizni hogy nem tortent megcsalas... bar nem lett voln nehez*titokban se tartani*en Magyar.o.voltam a pàrom Svajc....
2014. okt. 2. 09:30
13/20 A kérdező kommentje:
Hát amilyen idegbetegnek tűnsz az előbbi reakciód után, én örülnék is ha havonta csak 1-2 napot látnálak.
Esetleg valami mást is hozzá tudsz fűzni?
Szerintem is erősítene, mert így a párok jobban megbecsülik az együtt töltött napokat. Mi a párommal minden évben külön töltünk 1 hónapot, és utána mindig szorosabbá válik a kapcsolatunk. Kell a külön töltött idő is, nálunk bevált.
2014. okt. 2. 09:35
Szerintem nagyban függ attól, hogy mennyi idős kapcsolatról van szó. Szerintem egy nagyon régóta összeszokott párosnak, akiknek alapjáraton is jó a kapcsolatuk nem okozhat gondot a 4-5 hónap. Az nem olyan nagy idő. Mi két évig éltünk úgy, hogy a férjem kint dolgozott, és 8 hetente jött haza egy hétre. Én otthon voltam előbb az egyik, majd a második gyerekkel is egyedül. Két év után kiköltöztünk hozzá. Nagyon nehéz volt eleinte, mert ő megszokta hogy agglegényként él, én meg azt hogy egyedülálló kétgyerekes anyuka vagyok. Újra össze kellett csiszolódni. Szóval ha amúgy is minden okés a kapcsolatotokban, akkor nem lesz gond ez az időszak. Kitartást!!!
2014. okt. 2. 09:43
Esetleg tudsz szolgálni bővebb infóval ? Te a nő vagy a férfi vagy ? Te mennél ,vagy a párod ? Támogatod őt ebben vagy félelmeid vannak ? ...
2014. okt. 2. 09:46
17/20 A kérdező kommentje:
ma 09:46
Én vagyok a férfi,úgy érzem mintha kicsit félne ettől az egésztől,max csak nem valja be.Egyébként támogat a dologban,de érzek rajta egy kis félelmet.Én attól félek hogy magányos lesz itthon egyedül.
Meglévő kapcsolat, ahol már együtt is éltek, az egészen más, mint egy friss, vagy alakulóban levő, ahol nincs még meg a kötődés-közösség.
2014. okt. 2. 10:54
Ha jó a kapcsolatotok, semennyire sem kéne, sőt, erősödhet is általa. Csomót tudtok mesélni, ha találkoztok, egymásra figyeltek, fellobbanhat a szenvedély - ha esetleg hűlőben van -, mert kevés az időtök együtt lenni.
Rossz kapcsolat esetén viszont szétbombázhatja, kikacsint gyik-másikótok...
Ezt ti tudjátok, a miénket nem viselné meg (lehet, páromnak ki kell mennie meló miatt külföldre, ahová nem biztos, hogy követhetem), bár megpusztulnánk, amíg külön vagyunk.
2014. okt. 2. 15:41
"Kedves " Nem tudom? névvel regisztrált illető , magadat minősíted az ilyen közönséges irományokkal ... Kívánom neked , hogy éld ki magad a trollkodasban , és ettől nagyobb öröm sose érjen az életben ! Tessék ,tegyük nyilvánossá a véleményed .. Ezzel magad minősíted ! : Az üzenet szövege: jól van nem lehet mindenki ilyen nagypofájú dagadt szemét, mint te.
2015. febr. 23. 13:48
Kapcsolódó kérdések: