Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki a terhessége elején még nagyon szerette volna a babát, pár hónap múlva meg elkezdett kattogni azon, hogy lehet nem is jó embernek fog szülni?
Hát elég érdekes szitu és meglehet, hogy az egészet a hormonok okozzák, mivel terhesség alatt elég sok tombol az emberben és megkavarhatja az érzéseket. Teljességgel csak a gyermek születése után derül ki, hogy vajon a hormonoknak tudható ez be, vagy tényleg így érzel.
Hogy mit lehet ilyenkor tenni?
Leülsz és elmondod neki, hogy mit érzel. Az, hogy féltékenykedsz, még kicsit bele is fér, sokszor hallom, hogy terhes nők aggódnak, hogy párjaik megcsalják őket, amiért nagy lett a hasuk, esetleg elhíztak, megváltoztak, kicsit több törődést igényelnek, stb. És legtöbbször semmi alapja. Szóval lehet, nálad is alapból meglenne ez, csak hát van az a régi sztori.
Beszélned kell vele, mert ha magadban tartod, a végén bombaként fog a fejére hullani és nem érti majd, hogy miért kapja mindezt:D
Én a megcsalásig olvastam....
Ne várj sok jót!
Írok egy könyvcímet,segít tisztázni magadban,hogy következő alkalommal milyen párt szeretnél és a következő választás olyan férfi legyen,aki valóban illik hozzád.
Arianna Geee és Mary Gregory-Tanácsok a szerelmi élethez
A címe egyszerű,de komoly könyv,segít nagyobb önismeretre szert tenni,tele van feladatokkal.
A leírásod alapjám nem hiszem,hogy a mostani pároddal fogsz maradni,de a babának örülhetsz így is,majd valamennyire kárpótol.
Ez nagyon kényes helyzet.Én semmit nem fognék a hormonokra, ha egy NŐ ilyet érez annak mindig van alapja, főleg az előzményeket tekintve.
Voltam hasonló helyzetben, de mi csak próbálkoztunk a babával (1évig) de utólag azt mondom, hogy szerencsére nem sikerült. Viszont ha nem így lett volna és hasonló helyzetbe kerülök akkor valószínű pár év múlva nevelhettem volna 1edül a babát.
az ilyen helyzeteknek -körülöttem van egy pár hasonló- általában a baba érkezésével nagyobb lesz a távolság köztetek, ha van valakije, akkor hozzá fog közelebb kerülni és már csak az a kérdés, hogy ezt Te meddig fogod bírni..mikor érzed úgy, hogy elég..Mert tapasztalatom szerint a férfiak nem fognak otthagyni egy kisbabával egy nőt sem.. csupán iszonyat boldogtalanok lesztek mindketten és ez sajnos kihatással lesz a kis csemetétekre is..
Kívánom, hogy ne így legyen..
a hormonokat nem kell alábecsülni.
én már kergettem magam ideigileg a sírba, katasztrófaként ítélve és élve meg helyzeteket amin harmadnap totál nem tudtam eligazodni, hogy hogy lehetséges hogy már meg semmit nem is jelent ugyanaz?
és olyan önbecsapó az agyrendszer olyankor, hogy egy adott esemény pozitív ill totál ellentétesen negatív hatásaihoz képes a legmaximálisabb erejű érveket felsorakoztatni, csak más időpontban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!