Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy oldanátok meg a Karácsonyt a helyemben?
Én is tudom, hogy október van.
Mi x országban élünk, a szüleim egy másikban, a párom szülei egy harmadikban. Mindkét család meghívott hozzájuk Karácsonyozni, de mi annyira rosszul állunk anyagilag, hogy örülök, ha karácsonyfát tudunk állítani, nemhogy utazni, és még a családot is ajándékozni.
A vőlegényem mondta, ha szeretném látni a szüleim, megpróbálhatunk annyit félretenni, hogy elutazhassak hozzájuk az ünnepekre, ő elkarácsonyozik magában. Ebbe persze nem megyek bele. Az ő szülei nagyon messze élnek, idén hozzájuk nem jutunk el.
Vagy karácsonyozhatunk kettesben az albérletben, ez lenne a leglogikusabb és legromantikusabb.
Felmerült, hogy a legjobb barátjánál is lehetnénk, de a srác felesége nem kedvel. Esélyes, hogy meg fognak hívni, mivel a csaj kihasznál minden alkalmat, amikor ajándékot kaphat. (Szervezett két esküvőt, egy előesküvőt, szóval ennyit róla)
Azon még túl tenném magam, hogy nem bír, hátha megérinti a karácsony szelleme, és kivételesen nem vágja le a dilit. Viszont nagyon gazdag párról van szó, az ajándékozás köztük is nyilván olyan színvonalon lesz, nekem meg még egy felvehető ünneplőm sincs.
(Tavaly még egyedülálló volt a srác, akkor meghívott minket, ebből gondoltunk arra, meg fog(nak)idén is)
Ti hová mennétek és miért?
Illetve hogy kezelnétek, ha a másik pár meghívna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!