Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hány boldog házaspárt ismertek? Az ismerőseitek közül hányan élnek boldog házasságban és hányan boldogtalanban?
Ismerőseim között 9 boldog házasság van. Ezekben a házasságokban, 5-nél van vagy vannak gyerekek.
3 távolabbi ismerősöm az elmúlt 5 hónapon belül házasodott:D
A közelebbi barátaim között még senki nem házas. 1 lánynak van kapcsolata 7 éve, ők boldogok amennyire én tudom, a másik 2 lány szingli. 29 évesek. És van egy jegyespár is, tudomásom szerint ők is boldogok. 30 évesek. És a 2 pasi barátom közül az egyik egyedül van, a másik boldog kapcsolatban él.
A volt osztálytársaim között az elmúlt 1 éven belül 1 vált el, a második gyerek születése után, (pár hónapig voltak csak házasok), és 1 ment szét a barátnőjével az első gyerek születése után. Nem tudom ez mit befolyásolt valójában, de mindkét esetben a gyerek születése után hónapokkal történt a szakítás.
1 volt osztálytársam pedig régóta egyedül neveli a fiát, és ugrál egyik futó kapcsolatból a másikba, de mindig otthagyják 1-2 hónap után.
A férjem baráti köre csak párokból áll de csak mi vagyunk házasok. Ott összesen 7 párból 5 együtt él a párjával. Tudomásom szerint mindannyian boldogok.
A férjem nővére házassága az egyedüli amiről konkrétan tudjuk, hogy szar....orrba szájba megcsalják egymást, veszekednek stb...
Illetve anyósom hetekkel ezelőtt szakított az élettársával.
Így hirtelen ennyi jut eszembe:)
Hát minket is beleértve 6-ot. Egy semleges, egy meg szerintem olyan együtt vagyunk kötelességből, nincs veszekedés, van két gyerek, inkább megszokás, legalább is külső szemmel.
Sok más párt ismerek még, de persze az ő életükbe nem látok úgy bele.
Látom, ahol boldogság van, az lepontozandó! :(
Na, hát igen, ilyen hozzáállással nem is lesz sok boldogság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!