Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek egy viszonyba úgy, hogy a másik fél házas?
ha nincsen semmi közöttük és csak srácok miatt vannak együtt, akkor simán. Én is együtt élek a volt barátnőmmel, nem szeretjük már "úgy" egymást. Nincs probléma. Mi mondjuk nem vagyunk házasok, de van gyerekünk.
Ismertem a barátnőm összes pasiját. Megbeszéltük, hogy gyerekek csak akkor ismerkedhetnek meg a párjainkkal, ha már nagyon komoly.
Ha a srác komolyan gondolja, akkor szerintem belemehetsz.
19f
Bele, házas férfi egyébként sem lenne potenciális pár. Időtöltésnek jó!
Ha meg nekem nincs senkim, nehogy már én érezzem magam rosszul, mert valaki félredug a házasságában!
14.es úgy érted, a karmát, hogy téged is megcsalt a férjed?
Mert én is abban bízok, hogy a nő,aki rövid ideig a férjem szeretője volt, (tudom, ő se volt ártatlan),visszakapja a sorstól majd,előbb utóbb....
Mert veszíthetett volna emelt fővel is,miután a férjem engem választott, és kibékültünk... de nem,ő szemétkedett, hazudozott,kavart..
A kis gyerekeit otthon hagyta éjszaka, úgy szökött le a férjemhez talizni, most meg megjátssza a mintacsaládanyát...fuj...
Bízom a karmában.
Én nem lennék képes házas férfival kezdeni, nagyon elítélem,és nemcsak azért, mert érintett voltam...előtte is elítéltem az ilyesmit.
tehát a kérdésre NEM a válaszom..
Ki mit vet ugy arat...
amit adsz azt kapsz..
Soha hazassagot felbontani meg ha rossz is nagy bun es mindig visszakapod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!