Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek abban, hogy valaki örök életre megtalálja a párját és esetleg nincsen megcsalás? Szóval hisztek a házasságban?
Azt veszem észre a környezetemben, hogy manapság egyre többen nem hisznek a házasságban és abban, hogy 2 ember hűséges tud egymáshoz maradni és szeretik egymást.
Ez miért olyan hihetetlen, ha minden működik 2 ember között?
Nálatok volt olyan a házasságotok alatt, hogy valamelyikőtök megingott, elbizonytalanodott egy harmadik fél miatt vagy akármi más miatt?
Rendbe tudtátok hozni a dolgokat?
Hány éve vagytok házasok? Korotok?
7: Igazából teljesen mindegy, hogy milyen probléma volt, mert bármi okozhat problémát, ha nem foglalkoznak vele. És persze ilyenkor igen könnyű észrevenni másokat, amikor otthon gond van és a párod magasról tesz a megoldásra.
De szerencsére időben rájött ő is, hogy tenni kell valamit.
Egyébként ezzel a kötelező megszokással én sem értek egyet. Nekünk 12 év után is remek a szex, és a mai napig hiányzik, ha pár napig távol vagyunk egymástól :)
Sokáig elleneztem a házasságot, mint intézményt. A komoly kapcsolatoknak is úgymond ellensége voltam, nem szívesen költöztem össze senkivel. Azonban egy új munkahely alkalmával megismertem egy olyan nőt, aki teljesen más volt mint az addigiak. Semmivel sem volt hasonlítható, egyszerűen beleszerettem, viszont is megtörtént, összeköltözés, házasság is megvolt már, most várjuk a 3. gyermekünket. 12 éve vagyunk házasok. A házasságot csak a mostani feleségemmel tudom elképzelni. Előtte egy kapcsolatomban sem éreztem azt, hogy igen, ezt a nőt el tudom képzelni feleségnek, anyának.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!