Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok, ti gyakran hagyjátok el a párotokat, majd akarjátok vele folytatni?
A házasság előtti és a házasság alatti időszakra is gondolok. Milyen gyakran szakítotok egymással veszekedéseknél vagy nézeteltéréseknél és ezután miért akarjátok folytatni?
Az természetes, hogyha valaki elhagyja a párját/házastársát, majd másnap (néhány nap múlva) meggondolja magát és folytatni akarja? És ezt eljátsza legalább 10-szer, átlagosan havonta 1-szer?
Nem normális dolog elhagyni havonta, de ezt te is tudod.
Azért némi következetesség jól jött volna abba a kapcsolatba kevesebb indulattal.
Megjegyzem én csapkodtam már tehetetleül és mondtam, hogy költözök, de kinevettek aztán én is magamat.
Fél évet küzdöttem azért, hogy hozzám költözzön, soha de soha nem küldeném el, inkább én mennék világgá egy hétre, de az sem szakítás, olyat még sosem mondtam. Az szerintem olyan visszafordíthatatlan dolgokat generál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!