Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helo kamionsofor vagyok . Hazas meg.4hetet dolgozol kb 10 -12 nap otthon. A felesegem osze haverkodott regi mptoros haverjaiimmal nem barat csak haver. Es mostanaban amikor dolgozok az egyikuk hivogassa a felesegem motrozgatni. Ez normalis?
A 22 igaza van de itt a lenyeg a haveron van .nem a felesegen o tudom milyen .Es bena vagyok fogalmazasbol.nem okoskodasra vagyok kivancsi hanem velemenyekre.meg esetleg tanacsra .mit kerdezzek meg tole hogy mit gondol
.hogy gondolja a fiu hogy fejbe lojem ne-e.
ma 14:24
Azért azt kihagytad hogy a nemiszerv tájékán is néha rátok fér egy kis portalanítás.Mert ti nem emberek vagytok igaz?Nektek a szex csak muszáj nem?Nevetséges süket duma ez.Nektek ugyan úgy szükségetek van egy jó kiadós szexre mint a férfiaknak,sőt még jobban,bizonyított tény.Csak ti mindig valamivel takaróztok,nehogy azt mondják ribik vagytok.ű
Egyébként meg,tudta a kedves feleség hogy kihez megy hozzá,egy kamionoshoz,amit mindenki tud,hogy egy kamionsofőr hetekig távol lehet.Szóval a kamionsofőr csak tette a dolgát mint eddig,semmit nem csinált másképpen.Viszont a feleség félre kefél.Szóval nem kell mentegetned a nőket:)
14:38
Én két évig távkapcsolatban éltem, körülbelü 3-4 hetente találkoztunk. Nem csaltam meg, megvártam. Ő is engem.
Ez a természetes.
Jó, igen, nem mindenki, de én 3 kamionost "ismertem", motoroztak is szintén és sokat meséltek a kinti lányokról.
Ebből tudok kiindulni. Az egyiknek az apukája is kamionozott, az anyja pedig egy szuper talpaesett nő és szerintem ő tényleg hűséges is volt és tudta ignorálni a férje kinti életét is. Várta haza. De akkor is csajoztak a fiúk :)
Na mi a terved kérdező?Asszonyt kidobod?Vagy hogy döntöttél?Nem zavar hogy havrod pumpálja az asszonyt?
Asszony lehet azért kefél félre,mert megtudta hogy te is.Te biztos nem csaltad meg?
Figyelj kérdező!Az nem derült ki hogy a feleséged az el is megy vele motorozni??Azt nem igazán mondtad!Ami lényeges lenne.Mert ha nem megy el,akkor a feleséged nem hibás,de ha viszont a cimborád hivogatja,úgy hogy az asszony nem akarja,akkor állítsd le a haverod.Nem kell megverni vagy erőszakhoz folyamodni,de meg kell neki mondani hogy más kertecskét gondozzon!!
Szóval a feleséged el megy vele??Vagy nemet mond?A havrod miért hívja el?
Más!Melyik cégnél kamionozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!