Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Helo kamionsofor vagyok ....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helo kamionsofor vagyok . Hazas meg.4hetet dolgozol kb 10 -12 nap otthon. A felesegem osze haverkodott regi mptoros haverjaiimmal nem barat csak haver. Es mostanaban amikor dolgozok az egyikuk hivogassa a felesegem motrozgatni. Ez normalis?

Figyelt kérdés
Hogy gondolja?

#Trasporti
2014. szept. 3. 13:47
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

A 22 igaza van de itt a lenyeg a haveron van .nem a felesegen o tudom milyen .Es bena vagyok fogalmazasbol.nem okoskodasra vagyok kivancsi hanem velemenyekre.meg esetleg tanacsra .mit kerdezzek meg tole hogy mit gondol

.hogy gondolja a fiu hogy fejbe lojem ne-e.

2014. szept. 3. 14:38
 12/22 anonim ***** válasza:
0%

ma 14:24

Azért azt kihagytad hogy a nemiszerv tájékán is néha rátok fér egy kis portalanítás.Mert ti nem emberek vagytok igaz?Nektek a szex csak muszáj nem?Nevetséges süket duma ez.Nektek ugyan úgy szükségetek van egy jó kiadós szexre mint a férfiaknak,sőt még jobban,bizonyított tény.Csak ti mindig valamivel takaróztok,nehogy azt mondják ribik vagytok.ű

Egyébként meg,tudta a kedves feleség hogy kihez megy hozzá,egy kamionoshoz,amit mindenki tud,hogy egy kamionsofőr hetekig távol lehet.Szóval a kamionsofőr csak tette a dolgát mint eddig,semmit nem csinált másképpen.Viszont a feleség félre kefél.Szóval nem kell mentegetned a nőket:)

2014. szept. 3. 14:38
 13/22 anonim ***** válasza:
45%
Te hányszor csaltad meg?
2014. szept. 3. 14:40
 14/22 *Victorique* ***** válasza:
86%
Nem, nem normális, hogy a feleséged egy másik pasival motorozgat kettesben. Ha úgy érzed, van okod gyanakodni, akkor mindent tegyél meg, hogy érezze, mennyire szereted (pl, rendelhetsz neki virágot, küldethetsz bonbont, írsz egy kedves sms-t, hívd fel sűrűbben, dícséred a külső/belső értékeit, vagy járj a kedvében azzal, aminek örül)
2014. szept. 3. 14:43
 15/22 anonim ***** válasza:
94%

14:38

Én két évig távkapcsolatban éltem, körülbelü 3-4 hetente találkoztunk. Nem csaltam meg, megvártam. Ő is engem.

Ez a természetes.

2014. szept. 3. 15:16
 16/22 anonim ***** válasza:
83%

Jó, igen, nem mindenki, de én 3 kamionost "ismertem", motoroztak is szintén és sokat meséltek a kinti lányokról.

Ebből tudok kiindulni. Az egyiknek az apukája is kamionozott, az anyja pedig egy szuper talpaesett nő és szerintem ő tényleg hűséges is volt és tudta ignorálni a férje kinti életét is. Várta haza. De akkor is csajoztak a fiúk :)

2014. szept. 3. 15:22
 17/22 A kérdező kommentje:
Te azd hiszed en megcsaltam a felesegem.rosszul hiszed.a velemenyeidet tardsd meg a kedves baratnodnek remelem olyan gondod mint nekem van neked nem lessz.fe okossagaidat inkabb tardsd meg.jobb ha csajszi nem is latja mit irogatsz
2014. szept. 3. 15:27
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Na mi a terved kérdező?Asszonyt kidobod?Vagy hogy döntöttél?Nem zavar hogy havrod pumpálja az asszonyt?

Asszony lehet azért kefél félre,mert megtudta hogy te is.Te biztos nem csaltad meg?

2014. szept. 3. 15:33
 19/22 A kérdező kommentje:
Hat nem csaltam meg 10 eb alatt 1szer se.es nem azt mondtam hogy kefelik a felesegem.hanem a haverom hivogatja motrozni.olvasd el rendesen .ha azt irom motrozni akkor nem dugni ha azt irom dugni akkor dugni.es nem terveztem kidobni.csak kerdest tettem fel de hulyebnel hulyebbek irnak.hat ez van magyarorszag hat ilyen mint a benne elo embetrk
2014. szept. 3. 15:42
 20/22 anonim ***** válasza:
44%

Figyelj kérdező!Az nem derült ki hogy a feleséged az el is megy vele motorozni??Azt nem igazán mondtad!Ami lényeges lenne.Mert ha nem megy el,akkor a feleséged nem hibás,de ha viszont a cimborád hivogatja,úgy hogy az asszony nem akarja,akkor állítsd le a haverod.Nem kell megverni vagy erőszakhoz folyamodni,de meg kell neki mondani hogy más kertecskét gondozzon!!

Szóval a feleséged el megy vele??Vagy nemet mond?A havrod miért hívja el?

Más!Melyik cégnél kamionozol?

2014. szept. 3. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!