Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek ebből hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ebből hosszú távon lehet valami?

Figyelt kérdés

A kérdés úgy fogalmazódott meg bennem,hogy már nem egy ehhez hasonló történetet hallottam távolabbi és közeli ismerősöktől is...

(Nem én járok ebben a cipőben,mert én már házas vagyok.)

Adott 2 ember,akik szeretik egymást és évek óta együtt vannak,de távkapcsolatban élnek,mert az egyik fél Budapesten,a másik vidéken él. Szóval több száz kilométerre egymástól és elég ritkán tudnak egymással találkozni.

Igazából hosszú távra terveznek (házasság,gyerek),viszont abban,hogy hol lakjanak együtt és alapítsanak családot nem egyeznek az elképzeléseik és emiatt még mindig távkapcsolatban élnek,mert egyik sem akar engedni. Köztes megoldás sem jöhet szóba nekik,mert az egyik fél mindig ragaszkodik a saját maga álláspontjához.

A kérdés az lenne,hogy szerintetek az ilyen párok hosszú távon meg tudnak egyezni és egy közös otthont kialakítani vagy az egyiknek engednie kell vagy ez így egyáltalán nem fog működni?

Saját tapasztalata van valakinek ezzel kapcsolatban?

2014. szept. 1. 11:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én külföldre költöztem a párom miatt. Nagyon nehéz volt és most is nehéz, karrierem volt otthon, hiányzik a családom, de 2 év után dönteni kellett. Az eszérvek segítettek a döntésben: mivel neki nagyon jó munkahelye és nagyin jó fizetése volt külföldön, ami az enyémnek pontosan az 5szöröse volt, nem volt kérdés, ki fog költözni. Bár nulláról kellett mindent kezdeni, munkahely akadt, a családomat pedig sűrűn meg tudom látogatni. 2 év távkapcsolatnál többet nem bírtunk volna ki, megterhelő volt mint lelkilg, mind anyagilag a sok oda-vissza. Ő nem erőltetett, nem siettetett, és valóban egy adott pontban nagyon azt éreztem, hogy mennem kell, mert szeretném, ha mindig együtt lennénk. Nem bántam meg, bár ismétlem, nagyon nehéz volt megszokni, illetve még nm is szoktam meg.
2014. okt. 23. 00:12
 12/12 anonim ***** válasza:
*ÉSZÉRVEK
2014. okt. 23. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!