Ti mire következtettek ebből a viselkedésből? (Hosszú)
Még 2 éve összejöttem egy sráccal, de elrontottam, akkor eljátszottam a bizalmát. A következő 1 évben mentem utána, különleges szülinapi ajándék, stb... Utána összejöttünk. Akkor az ex újra bekavart (először is miatta mentünk szét) de együtt maradtunk. Jöttek a tervek. Odaköltözöm, gyerek, még decemberben is kétszemélyes ágyakat nézett. Aztán minden kis apróságon kiakadt, mindenért én voltam a hibás, ő sokat dolgozik, értsem meg, és ha 1 hétvégén (mert csak akkor találkoztunk) megölelt, már boldognak kellett lennem.
Valójában ez a srác marha nehéz természet, mindenki aki ismeri azt mondja, hogy az a nő, aki a felesége lesz, sokat fog még sírni. Én voltam az első barátnője (24 éves), kb egyetlen barátja, a másik 2 ember akire számíthat a családtagjai közül vannak. Egyik a nővére, akitől nagyon sok támogatást kapok, a másik a fogadott anyja, aki ellenem hangolja. Szóval ha vele beszél, akkor bunkó lesz velem. Ha a nővérével, akkor kedves, és régebben amikor rákérdeztem azt mondta, hogy van esélyem nála. Aztán azt, hogy nincs, aztán megint hogy van, majd végül hogy hagyjam békén, a bizalmát már rég eljátszottam... de azóta beszélünk, csak 2 hetes ciklusai vannak, 2 hétig aranyos, keres, beszélünk, utána max 2 hétig bunkó, és menjek a k.va anyámba...
Már jó ideje nem kérdeztem arról, hogy van-e esélyem nála, mostanra úgy gondolom, teperek eleget, elég feltűnő... próbálom vele megosztani a munkám, amiből ő is profitálhat, szeretnék vele kimenni külföldre, 1 hete még ő is együtt tervezett kimenni velem, legalábbis nővérének ezt mondta... Jövő héten abba a városba költözöm, ahol ő lakik, és maradok is hosszú távra. Beszéltük, hogy segítek a telóját megcsinálni, meg megcsinálja a gépem, de a mai beszélgetés végén (aminek az eleje poénkodással és közös munkáról, tervekről szólt) megkaptam, hogy ő nem lesz úriember, mert eddig az volt, és nem volt haszna belőle, illetve hogy az agyára megyek.
Nem tudom mennyire sikerült érzékeltetnem a hullámzó személyiségét, még amit talán tudni kell, hogy kicsit munka-pénz- és szgép mániás, ez a három dolog köti le, és élteti. Valahogy olyan érzésem van, hogy a feleség arra kell neki, hogy gyereket csináljon.
Az, hogy miért szeretem, jó kérdés, jó embernek tartom ettől függetlenül, bár tudom, hogy nem olyan ember, mint amilyennek anno megismertem, és a nővére elmondása szerint nem is volt soha, azzal csak nekem akart imponálni.
Ezek alapján ti mit szűrtök le? Annyira nem szemét a srác, hogy kihasználjon, én úgy érzem, hogy húzd meg ereszd meget játszik, ragaszkodik hozzám annyira, hogy ne engedjen el, mert van annyira bunkó, hogy nem így tartaná velem a kapcsolatot... viszont annyira magának való, hogy egy kapcsolat fenntartása megterhelő számára. Épp ezért sztem ha rákérdeznék, hogy van-e esélyem megkapnám, hogy neki nincs ideje, plusz nem is bízik bennem, és nem is akartam visszanyerni a bizalmát.
Az a baj szerintem, legalábbis a leírásod alapján, hogy nagyon megalázkodsz neki. Tepersz, futsz utána, mindenben csak a jót akarod neki,s még viseld el azt, hogyha neki olyan kedve van, akkor bunkó.
Ne haragudj, de egy párkapcsolatban mindkét fél tesz a másikért, mert a jót akarja neki. Ő meg szerintem jobban szereti magát, mint téged. S azért van veled, mert neki kényelmes, hogy van aki minden szavára ugrik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!